Kladenské mladé, nadějné – dvojhlavé VV

04.08.2010 15:21

V tuto chvíli vypadá situace na Kladně tak, že by skutečně mohly vzniknou dvě kandidátky, což je chyba a pro voliče nezvyklá a nepřehledná záležitost.

Kladenské mladé, nadějné – dvojhlavé VV

  Týká se to Zelených, ODS, ČSSD, KDU-ČSL a nejnověji kladenská buňka VV. Lidé obdivují individuality, ale úspěšní jsou týmoví hráči. Jsme hokejový národ. A víme, že rozhádaný tým dobrý hokej nedá. Volič nevidí do pdstaty sporů, do té kolikrát objektivně nevidí ani jejich účastníci. Volič vidí, že se mu na prvočinitele  rozkládá obrázek kterému na chvíli uvěřil.

 Na stránkách pribram.cz si přečetl čtenář - volič.„V tuto chvíli vypadá situace tak, že by skutečně mohly vzniknou dvě kandidátky, což je chyba a pro voliče nezvyklá a nepřehledná záležitost," Řekl to člen VV pan Milan Hamerský o stavu kandidátek na Kladně. Zlí jazykové ale tvrdí, že to je naopak velice přehledné. Počátek rozkladu. Na Kladně zdá se, mají VV dvě hlavy.

„Chceme požádat vedení, aby se k celé záležitosti vyjádřilo. Podle nás by měli mít na kandidátce přednost lidé, kteří jsou například členy strany půl roku, než ti, kteří přišli až po úspěšných volbách," myslí si pan Hamerský, vzděláním právník a politolog, ještě do květnových voleb vedl stranu Liberálové.cz, ale ta se neumístila. V Kladně žije 4 roky „Členové kladenského klubu Věcí veřejných se obrátí na vedení strany s žádostí o vysvětlení nezvyklé situace a neschválení druhé kandidátky pro rozpor se stanovami strany," prohlásil Hamerský. Při bedlivém prostudování výsledků hlasování VV o kandidátech pro komunální volby tam jméno Hamerský vůbec nefiguruje.

Vedení & Velení

„Nemyslím, že pan Hamerský je člověk, kterého bych chtěla ve Věcech veřejných. Například při eurovolbách vedl proti nám docela očerňující kampaň. Navíc mám pocit, že to celé bere jako výtah k moci," prohlásila místopředsedkyně VV Klasnová. "Vážný problém nevzniká, když tým prohraje, nýbrž když selže morálně, když stávkuje, hádá se, nadává trenérovi," toť výrok reklamního experta.

To Milan Hamerský  trochu rozporuje i sám sebe, neboť ještě v dubnu před volbami o stavu ve státě za Liberálové.cz říkal „Je to o tom, že naše společnost není přátelská, že se neumíme k sobě chovat slušně, a za to nemohou politici."

Čtěte také:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: leh

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…