MSB Legal: Láska je primátorův člověk na špinavou práci

29.08.2012 8:36

Advokátní kanceláře MSB Legal v.o.s. („AK“) byla v nedávné době napadena advokátem Láskou v mediální kauze DPP tvrzením, že AK působila v jakési zločinecké struktuře v DPP.

MSB Legal: Láska je primátorův člověk na špinavou práci
Foto: AK Šachta and Partners
Popisek: Marek Stubley

Pan Láska AK označil nejprve za „jednu ze tří hlav této struktury“ následně pak dokonce za organizátora celého zločinného spolčení.

AK dosud nedisponuje konkrétními tvrzeními pana Lásky, z nichž je tato její účast na údajném zločinném spolčení dovozována ani tvrzeními, jaké konkrétní trestné činy měly být na DPP spáchány.

Rezolutně však vylučujeme, že by toto obvinění bylo pravdivé, že by se při poskytování právních služeb DPP v letech 2007 až 2011 AK dostávala do střetu zájmů a důrazně se ohrazujeme proti tvrzení pana Lásky, že by členové advokátní kanceláře byli součástí jakékoliv organizované skupiny, natož pak zločinecké.

AK považuje současnou štvavou kampaň proti ní a bývalému managementu DPP za jasný politický boj na pražském magistrátu. Domníváme se, že existují zcela zřejmé důvody, proč výsledky tzv. „auditu“ pana Lásky nebyly v kompletní podobě nikdy veřejnosti předloženy a proč na jeho vypracování byl bez výběrového řízení a nezákonně najat právě pan Láska, advokát s pochybnou minulostí, bez jakýchkoliv ekonomických znalostí a s advokátní kanceláří čítající pouhých dvou zaměstnanců. Jedná se dle našeho názoru o zcela účelové očernění nepohodlných osob, ke kterému byl pan Láska jako jediný ochoten a za které ponese plnou odpovědnost. To vše v zájmu úzké skupiny lidí z okolí pana primátora s cílem poškodit a následně ovládnout DPP.

AK vítá korektní vyšetření celé kauzy Policií ČR a podporuje provedení skutečného odborného forenzního auditu smluvních vztahů na DPP.

Proti panu Láskovi bude AK postupovat s využitím všech právních prostředků a za spolupráce s kolegy, renomovanými advokáty, kteří jsou chováním pana Lásky rovněž znechuceni a nabídli naší AK spolupráci. Současně AK vyzývá pana Lásku, aby veřejně předložil výsledky jeho práce, na základě nichž přistoupil k medializaci tak tvrdých výroků proti naší AK a umožnil, aby se k nim AK vyjádřila.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: MSB Legal

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Chytré popelnice. Samy hlásí, že jsou plné. Jenže to Pirátům drhne

12:25 Chytré popelnice. Samy hlásí, že jsou plné. Jenže to Pirátům drhne

Pražská firma řešící moderní technologie, která spadá do gesce Pirátů, utratila více než 23 milionů …