Mynář (SPOZ): Budeme bránit dobré jméno strany i Miloše Zemana

27.11.2012 9:18

V sídle SPOZ se 26. 11. ve 14 hod. konala mimořádná tisková konference, jejímž stěžejním tématem byly články o údajných „falešných“ dárcích strany, které byly opakovaně publikovány v deníku Mladá fronta Dnes.

Mynář (SPOZ): Budeme bránit dobré jméno strany i Miloše Zemana
Foto: spoz.cz
Popisek: Vratislav Mynář

Předseda SPOZ Vratislav Mynář ve svém úvodu uvedl, že ho netěší téma, kvůli kterému byla svolána mimořádná tisková konference, nicméně „ pokud Mladá fronta vydala již druhý dehonestační materiál, nezbývá nic jiného, než se bránit“.

Následně předseda SPOZ přečetl ověřené výpovědi lidí, které redaktor Kmenta uváděl jako falešné dárce. „Tito lidé písemně potvrdili, že svůj dar opravdu straně věnovali, dobrovolně, a že naopak byli zaskočeni jednáním redaktora Kmenty, který od nich v telefonickém rozhovoru získával informace nedůvěryhodným způsobem. „ Tito lidé nás sami kontaktovali po přečtení článku v Mladé frontě Dnes a uvedli, že nedali svolení k publikaci komunikace s novinářem Kmentou a že se cítí poškozeni jak v osobním, tak v pracovním životě“.

„ Nezbývá mi než konstatovat, že novinář Kmenta lže. Používá praktiky, které už tu byly, a do špinavé politické hry tahá slušné občany. Opět prohlašuji, že budeme bránit dobré jméno strany i prezidentského kandidáta Miloše Zemana. Ukončím to slovy našeho čestného předsedy: německý deník nebude určovat, kdo bude příštím českým prezidentem“, uvedl Vratislav Mynář.

Místopředseda strany Martin Nejedlý, odpovědný za financování dále doplnil, kolik dosud stála kampaň prezidentského kandidáta Miloše Zemana: „Z velké míry je celá naše kampaň naplánována, věřím, že se nám podaří ukázat Miloše Zemana tak, jaký opravdu je a jak ho lidé znají. Po započtení inzerce a nákladů na kontaktní kampaň, která probíhá ve 14 krajských městech, nepřesáhnou naše výdaje částku 20 mil. Kč.“

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: SPOZ

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…