Necháme si hlasy přepočítat, vzkazuje konkurenci Bobošíková

16.04.2010 17:30

Zástupci menších stran zpochybňují objektivitu agentury STEM. Nevěří, že jejich preference jsou tak nízké.

Necháme si hlasy přepočítat, vzkazuje konkurenci Bobošíková

Lídryně strany Suverenita Jana Bobošíková v reakci na dubnové preference agentury STEM, ve kterých se strana neobjevila, zpochybnila objektivitu agentury. Navíc v rozhovoru pro ParlamentniListy.cz dodala, že i výsledek květnových parlamentních voleb strana napadne u soudu.

„Necháme si volební hlasy přepočítat," zdůraznila Bobošíková pro ParlamentniListy.cz s tím, že má strana důkazy, že jsou volby v České republice manipulovány. Zda tedy výsledek květnových voleb napadne Suverenita u soudu, odvětila že ano.

Dlouholetá televizní moderátorka odkazuje na výsledek voleb do Evropského parlamentu před rokem. Průzkumy jí také velké šance nedávaly, nakonec však Suverenita získala přes čtyři procenta hlasů.

Dále čtěte:
Propad v preferencích není vizitkou Nečase, říká autor výzkumu

Bobošíková ani Jana Volfová, která je v čele kandidátky ve Středočeském kraji, průzkumům agentur nevěří. „Už se tomu jen směji," řekla ParlamentnimListum.cz Volfová. „Denně jezdíme mezi lidi a všichni nám říkají, že nás budou volit," kroutí hlavou Volfová nad výsledky renomovaných agentur.

Ani Zemanovci, kterým dubnová čísla agentury STEM přisoudila stranické preference 3,1 procenta, což je oproti březnovým číslům propad o půl procenta, nechtějí výsledek komentovat. „Nebudeme to komentovat. Máme vlastní průzkumy, které hovoří jinak," sdělil pro ParlamentniListy.cz volební manažer Strany práv občanů Zemanovci Miroslav Šlouf.

Související:
Nečasova ODS ztrácí na ČSSD devět procent, uvedl STEM

Foto: Hans Štembera

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ann

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…