ODS zahájila „plavkovou“ kampaň v Chorvatsku

02.07.2009 19:43

Strana nechala podél silnic do Chorvatska rozmístit několik billboardů s fotografií volebních lídrů v plavkách. Reklamu doplňuje nápis "Tady nás pusťte k vodě.“ Občanští demokraté tak odlehčenou formou lákají k podzimním volbám do Poslanecké sněmovny.

ODS zahájila „plavkovou“ kampaň v Chorvatsku

Série reklamních tabulí začíná fotografií nahých nohou, záběr pak postupně stoupá, obličeje kandidátů Petra Gandaloviče, Mirka Topolánka, Ivana Langra a Davida Vodrážky jsou k vidění až v přímořských letoviscích.

Autorem nápadu je šéf volební kampaně ODS Ivan Langer. "Chtěli jsme si udělat legraci sami ze sebe. Věříme, že nadsázkou a humorem nikoho neurazíme," doplnil.

Billboardy navíc podle jeho slov doplní užitečné kartičky. ODS je bude distribuovat přímo v Chorvatsku a čeští turisté na nich najdou užitečná telefonní čísla a kontakty, např. zastupitelský úřad, policii, asistenční službu či hasiče. "Už v loňském roce jsem jako ministr vnitra inicioval dohodu české a chorvatské policie. Díky ní slouží na Jadranu v sezóně čeští policisté, kteří pomáhají zejména s odbouráváním jazykové bariéry,"připomněl Ivan Langer.

Na cestě zpět turisté naopak narazí na oblékající se politiky s nápisem "Všude dobře..." a "...doma nejlépe ODS".

Celkem tak vyroste kolem dálnice do Chorvatska 25 billboardů. Na internetu časem přibude klip z focení.

Už dříve šéf předvolební kampaně ODS Ivan Langer uvedl, že billboardy budou mít za úkol spíše pobavit, než agresivně přesvědčovat.

Foto: ods.cz

reklama

autor: jac

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Snídáte špatné věci. EU vám zařídí nápravu

8:44 Snídáte špatné věci. EU vám zařídí nápravu

„Co snídáte?“ Právě tuto otázku si položili v uplynulých dnech poslanci Evropského parlamentu (EP) a…