Olomouc: Primátor zahájil Biotech 2011

20.06.2011 20:56

Mezinárodní konferenci Biotech 2011 zahájil v pondělí 20. června ráno primátor města Olomouce Martin Novotný v budově Přírodovědecké fakulty UPOL v Olomouci-Holici. Společně s předsedou konference Ivo Frébortem přivítal účastníky a otevřel řadu přednášek, které potrvají až do středy 22. června.

Olomouc: Primátor zahájil Biotech 2011

„Jistě není náhodou, že se tato konference koná právě v Olomouci. Vždyť Univerzita Palackého se může pyšnit několika velmi významnými vědeckými absolventy a já pevně věřím, že jich i v budoucnu bude přibývat, zvlášť když je nyní věda tolik populární a popularizovaná a když vznikají nová a nová výzkumná centra a pracoviště. Rád bych vám proto popřál, abyste si z přednášek odnesli mnoho zajímavých poznatků, abyste si zde v Olomouci těch pár dní užili a také doufám, že k nám někdy zavítáte nejen pracovně, ale také za soukromým povyražením jako turisté a návštěvníci města," řekl na úvod primátor Novotný.

Biotech je mezinárodní konference, která se týká biotechnologického výzkumu a spolupráce akademické a aplikační sféry v této oblasti. Program konference je možné najít na www.cr-hana.eu/G4G.

Další zprávy z Olomouce čtěte ZDE

reklama

autor: olomouc.cz

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kádrovací banka? Maso nejezte, velí KB. A další, další pokyny

13:15 Kádrovací banka? Maso nejezte, velí KB. A další, další pokyny

Zkratka KB je v Česku už léta spojená s Komerční bankou. Ale vzhledem k tomu, jaké „inspirace“ má Ko…