Paroubková končí v ČSSD, nakladatel se raduje: Bude nová kniha

15.03.2011 9:52

Petra Paroubková vystoupila z ČSSD a potěšila tím nakladatele Martina Feldeka. Ten se totiž domnívá, že bude mít více času a napíše další bestseller. Její kniha V botičkách od Diora měla podle jeho slov na předvánočním trhu velice slušnou prodejnost. A Paroubková v závěru knihy přislíbila, že zřejmě bude pokračovat. A prý mnohem drsněji.

Paroubková končí v ČSSD, nakladatel se raduje: Bude nová kniha

Kniha Petry Paroubkové o zákulisí vrcholové politiky vzbudila značnou pozornost a podle majitele vydavatelství Columbus Martina Feldeka se i dobře prodávala. Autorka píše o politicích sociální demokracie, ale i jiných stran a na mnohých nenechala nit suchou.

Kniha měla úspěch

„Já jsem rád, že Petra Paroubková vystoupila z ČSSD, alespoň bude mít více času na psaní," vyjádřil nadšení pro ParlamentníListy.cz Feldek. „Ta kniha měla úspěch a prodávala se dobře. Určitě lépe než kniha Václava Klause. Čísla přesně neznám, ani je nechci zveřejňovat, ale byl to úspěch. Teď vydáváme knihu o chystané svatbě prince Wiliama a sám jsem zvědav, jestli to bude mít větší úspěch než V botičkách od Diora. Každopádně, když paní Petra bude pokračovat v psaní, u nás bude mít dveře otevřené," prohlásil Feldek.

Napsali jsme:
Místní šéf ČSSD žaluje Paroubkovou. A ví o přestupu Paroubka
Hašek: Výroky Paroubkové nehodlám vůbec komentovat. Přeji jí hodně štěstí
Paroubková odešla z ČSSD. Přidá se Paroubek?


Paroubková zatím nic nechystá

„Na závěr bych asi měla dodat, že jsem nezvěřejnila ty nejhorší věci. Neznamená to, že je nezveřejním později. Pokud ještě třeba za půl roku budu mít psát, možná to udělám, když po přečtení této knihy budou někteří lidé na mě zlí. To by ovšem bylo jen pro pár silných žaludků. Pro začátek stačí tato lyrická výpověď čerstvé mámy," napsala Paroubková v závěru své knihy.

V současné době Paroubková nic nepíše, ale do budoucna další knihu nevylučuje. „Zatím o tom neuvažuji," sdělila Paroubková ParlamentnímListům.cz.

SLEDUJEME téma Petra Paroubková
SLEDUJEME téma volba předsedy ČSSD

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš Urban

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Co to je? Knihu koupili, ale prodávat ji nechtějí? Miloš Zeman zakročil

15:15 Co to je? Knihu koupili, ale prodávat ji nechtějí? Miloš Zeman zakročil

Kniha Spiknutí, která byla v minulém týdnu v pražském Arcibiskupském paláci slavnostně uvedena na tr…