Petr Hájek vypustil první balónek svého nového projektu. Podívejte se

08.03.2013 15:11

Bývalý vicekancléř Petr Hájek v bilančním rozhovoru, který vyšel přesně v okamžiku konce mandátu prezidenta Václava Klause, mimo jiné oznámil i vznik internetového média Protiproud. Ten se sice spustí až za necelý měsíc, už teď se tam objevil první Hájkův článek.

Petr Hájek vypustil první balónek svého nového projektu. Podívejte se
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Hájek

Evropu obchází strašidlo svobody, jsme na prahu kontrarevoluce? Na to se ptá v titulku článku na webu protiproud.parlamentnilisty.cz někdejší vicekancléř.

„Zdá se to nesmyslné. Svoboda je přece téměř mrtvá. Demokracii již definitivně nahradila neomezená vláda médií a s nimi propojených elit. Běžný občan má toliko jedinou svobodu: Nechat se trpně unášet proudem lží, mystifikací a manipulací. Mlčet a nevystrkovat hlavu. Dobrovolně přijmout 'politicky korektní' virtuální realitu s jejím diktátem co si myslet, co jíst a pít, jak se léčit, koho volit,“ je přesvědčen myslitel a spisovatel Hájek.

  • Celý článek Petra Hájka ZDE na webu jeho nového projektu

A pokud podle Petra Hájka takový občan odmítne, bude v lepším případě „jen“ skandalizován, „soft“ popraven na mediální gilotině. V horším případě ho Velký Bratr předá přímo do spárů Ministerstva lásky: odposlechy, kriminalizace, procesy on line, velezrada. Cokoli,“ nešetří ostrými slovy.

Opět nás chtějí zotročit…

Dále pak blíže představuje, jak bude Protiproud vypadat. „Poteče proti hlavnímu proudu, takzvanému mainstreamu. Bude se ptát, kde je realita. Pronikat kulisami, které před ní vystavěla a každý den čtyřiadvacet hodin upevňují hlavní média a jejich spojenci: v politice, byznysu, kultuře. Ve všech myslitelných oblastech a projevech, jimiž vítězná socialistická revoluce evropských elit a našich domácích kolaborantů pracuje na našem postupném opětovném zotročení,“ dodává Hájek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radim Panenka

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Co to je? Knihu koupili, ale prodávat ji nechtějí? Miloš Zeman zakročil

15:15 Co to je? Knihu koupili, ale prodávat ji nechtějí? Miloš Zeman zakročil

Kniha Spiknutí, která byla v minulém týdnu v pražském Arcibiskupském paláci slavnostně uvedena na tr…