Praha nesmí nakládat s majetkem, byla na něj uvalena exekuce

22.01.2012 15:38

Na majetek hlavního města Prahy je podle zápisů v katastru nemovitostí uvalena exekuce, týká se například i radnice na Mariánském náměstí nebo Staroměstské radnice.

Praha nesmí nakládat s majetkem, byla na něj uvalena exekuce
Foto: Hans Štembera
Popisek: Karlův most

Podle mluvčí města Terezy Krásenské magistrát neví, čeho se exekuce týká, protože byla uvalena až v pátek odpoledne. Informace tak město získá až v pondělí. O exekuci informovala televize Nova.

Důvod bude znám v pondělí

Krásenská řekla, že zápisy v katastru nemovitostí radnice kontroluje každý pracovní den ráno, proto se o páteční změně zatím nic nedozvědělo. Další postup Krásenská nechce předjímat, je nicméně pravděpodobné, že se magistrát proti rozhodnutí odvolá.

SLEDUJEME téma Exekuce na Prahu

Loni v dubnu nařídil exekuci majetku magistrátu Obvodní soud pro Prahu 1 kvůli tomu, že úřad neodpověděl na žádost Jakuba Sedláčka o informaci. Chtěl po magistrátu zveřejnění interního auditu na odboru dopravy, který prověřil systém přidělování registračních značek motorovým vozidlům. Úřad ale odmítl poskytnout kompletní znění materiálu a poslal Sedláčkovi pouze výtah z dokumentu.

reklama

autor: joh

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rusové už Ukrajince opravdu ponížili. Proniklo do tisku

9:03 Rusové už Ukrajince opravdu ponížili. Proniklo do tisku

Washingtonský Institut pro studium války ještě před pár desítkami hodin naznačoval, že by Rusové rád…