Rýmu a kašel není nutné týden trpět

10.01.2017 0:00

V čekárnách ordinací praktických lékařů jsou letáky o předcházení rýmě slanými proplachy a rychlém zvládnutí virózy podchycené hned v začátku už k ničemu, ne-li k vzteku.

Rýmu a kašel není nutné týden trpět
Foto: shutter
Popisek: sirup

K lékaři se totiž většinou vypravujeme, až když jsme rannou fázi infekce nevratně prošvihli. Zahleněni, s kašlem, až bolestí na hrudníku a opuchlými sliznicemi nebýváme dokonce ani ve stavu, kdybychom byli schopni kýžené informace uchovat a použít později. Lékařský verdikt nás pak nejčastěji vykáže do nemocenského stavu s diagnózou akutní zánět horních cest dýchacích.

Podle statistik to bývá u dospělého třikrát, u dětí dokonce až dvanáctkrát do roka! A jak víme, pokud jde o nemoc virového původu, antibiotika nám nepomohou.

I když nepatříme mezi ty, kteří by virózy považovali za zcela banální onemocnění, netoužíme trpět s kapesníkem u úst v pracovní neschopnosti ani o den víc, než je nutné. A to celý týden, jak předpovídají známá úsloví, nutné rozhodně není.

Ti, kdo znají lék kaloba, speciální extrakt z kořene Africké pelargonie (Pelargonium sidoides), vědí, že s jeho pomocí se zpět do kondice vrátí nesrovnatelně rychleji, jak je i prokázáno se stovkami pacientů v klinických studiích. Účinky této rostliny Evropané objevili v podstatě náhodou teprve před 100 lety od domorodých šamanů.

Kaloba je takzvané fytofarmakum, tedy rostlinný lék. K dostání je v každé lékárně a je určena právě na virová onemocnění horních cest dýchacích. Pomáhá jak dospělým, tak dětem, a to už od 1 roku. Nyní nově zakoupíte kromě kapek, které jsou pohodlně dávkovatelné pro děti, také tabletovou formu, která spíše vyhovuje dospělým pacientům.

Protože je KALOBA lék, nezapomeňte si před jeho užitím důkladně přečíst příbalovou informaci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: MaB

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Co to je? Knihu koupili, ale prodávat ji nechtějí? Miloš Zeman zakročil

15:15 Co to je? Knihu koupili, ale prodávat ji nechtějí? Miloš Zeman zakročil

Kniha Spiknutí, která byla v minulém týdnu v pražském Arcibiskupském paláci slavnostně uvedena na tr…