Sázkaři nově posílají na Hrad Miloše Zemana

07.01.2013 20:07

Sázkaři sázkové kanceláře Tipsport na post budoucího českého prezidenta v současné době tipují nejčastěji Miloše Zemana. Na to, že bude prezidentem, lze nyní sázet v kurzu 1,7:1. Během prezidentské kampaně přitom dlouho vedl Jan Fischer, bookmakeři na jeho vítězství stanovili kurz 2:1. ČTK to dnes sdělili zástupci Tipsportu. Zeman je mírným favoritem také podle sázkové kanceláře Chance, bookmakeři na jeho vítězství stanovili kurz 1,65:1, na Fischera 2,05:1, uvedl za firmu Kristian Hanko.

Sázkaři nově posílají na Hrad Miloše Zemana
Foto: hns
Popisek: Jan Fischer versus Miloš Zeman

"Mezi sázkaři vcelku jednoznačně vedl po celou dobu prezidentské kampaně Jan Fischer, ale v posledním předvolebním týdnu ho z pozice největšího favorita sesadil Miloš Zeman," uvedl mluvčí Tipsportu Lubomír Ježek. Třetím v pořadí je Karel Schwarzenberg s kurzem 20:1, Vladimír Franz a Jiří Dienstbier mají shodný kurz 30:1. Ostatní kandidáti jsou dle kurzů v podstatě bez šancí a začíná být poměrně jasné například to, že se Česko letos nedočká ženy v prezidentském křesle.

Celkem bylo v Tipsportu vsazeno na nového prezidenta kolem dvou milionů korun. O 90 procent sázek se podělili Zeman s Fischerem. "Zajímavý tiket podal jeden sázkař již téměř před rokem, kdy dal dohromady příležitosti Barack Obama se opět stane americkým prezidentem a českým prezidentem se stane Jan

Dodal, že na nejvyšší výhru ve spojitosti s volbou prezidenta čeká sázkař z Prahy. Vsadil 10.000 korun na Karla Schwarzenberga ještě v kurzu 40:1, může vyhrát 400.000 korun. Také podle sázkové kanceláře Chance je mírným favoritem Miloš Zeman. "Když bookmakeři Chance vypisovali sázky na budoucího prezidenta, kurz na Zemana byl 4,00:1. Aktuálně klesl na 1,65:1," uvedl Hanko.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

13:22 To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

Ministr vnitra Vít Rakušan neříká české veřejnosti pravdu o migračním paktu. Tvrdí to už i koaliční …