Také Klaus dostal zlou SMSku. A bulvár ji zveřejnil

23.11.2012 7:52

Skupina Ztohoven zveřejnila seznam telefonních čísel na osobní mobily všech poslanců i prezidenta a způsobila tím poprask. Politici, kterým začaly zvonit telefony, si tak mohli přečíst textové zprávy s nadávkami, urážkami i slovy chvály.

Také Klaus dostal zlou SMSku. A bulvár ji zveřejnil
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Václav Klaus

„Zloději," napsal třeba anonymní odesílatel Pavlu Bémovi. Objevily se však i drsnější texty, někdy i se spoustou gramatických chyb. Dokonce i prezident Václav Klaus si mohl přečíst nelichotivou textovku od uživatele „Tomíka", kterou cituje deník Blesk.

„Nikdy jsi nebyl Prezidentem toho to statu ČR republiky. Na opak jsi nepřiznany, nevyrovnaná osoba z komplexem zloděje. Tvoje obdoby pusobeni je ostudou naroda."

Humor, podpora i urážky

Některé zprávy byly laděné s humorem. „Ahoj míro, můžeš mi poslat nějaký ryby a prachy na kafe?" napsal neznámý pisatel ministru financí Miroslavu Kalouskovi. Jiný odesílatel ale přitvrdil: „Svině pravicová, spolehni se, že tě podřežeme s celou rodinou... Denně se modlím, abys zemřel na rakovinu ve strašných bolestech..." Ministrovi chodí prý ale i podpůrné sms, kde mu lidé vyjadřují podporu.

Petr Gazdík (TOP 09 a STAN) si zase „postěžoval", že oproti jiným kolegům mu toho chodí málo a připadá si proto jako „lůzr". „Přál bych si žít v národě, kde má každý občan číslo na svého poslance a chce se s ním konstruktivně bavit," dodal politik.

Poslancům od středečního zveřejnění jejich čísel na internetu došly prý už stovky esemesek a hovorů.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ukrajina? Putin schválně brzdí. Francouzský generál mrazí

8:31 Ukrajina? Putin schválně brzdí. Francouzský generál mrazí

„Myslím, že Ukrajina postupně směřuje ke katastrofě,“ uvedl vysloužilý francouzský generál Dominique…