Vajgly a špína na Černém Mostě. Místní ANO hledá nadšence, kteří by to vysbírali

16.08.2014 22:03

Děsivý nepořádek, smrad a nepříjemný pocit - to jsou zřejmě první věci, které zažívají ti, co vystupují na pražském sídlišti Černý Most. Místní buňka ANO šla o něco dál a jako první se rozhodla bojovat s nedopalky. A že jich je.

Vajgly a špína na Černém Mostě. Místní ANO hledá nadšence, kteří by to vysbírali
Foto: Hans Štembera
Popisek: Rozdávání koblih v rámci kampaně hnutí ANO do voleb do Evropského parlamentu

„Také vás tak štvou všudypřítomné nedopalky? Nejhorší situace se nám zdá u stanice Černý Most. Toto je fotka z blogu pana Pražáka, který nafotil ono ostudné prostředí kolem naší konečné," uvedl zástupce ANO na Praze 14, kam právě Černý Most spadá. A o pár dní později administrátor svůj vzkaz aktualizoval. „Po našem příspěvku s cigaretami nás oslovilo několik lidí, že bychom mohli společně jít ty nedopalky z okolí stanic metra vysbírat. Pomůcky bychom sehnali. Potřebujeme jen další lidskou sílu. Přidáte se?"

Ačkoli doposud tento status nezískal jediný palec vzhůru, je patrné, že téma pořádku a čistoty zabírá. Především o tom jsou i zbylé „posty" na ANO Prahy 14. „Tři nové piknikové stoly jsou od radnice skvělá zpráva, co myslíte? Brzy se na ně půjdeme podívat. Škoda, že se koalice TOP 09 + ČSSD + SZ takto stará o veřejný prostor jen pár měsíců před volbami. My máme ambice prodloužit toto `produktivní` období na celé 4 roky!" napsali babišovci ke konci července.

Jindy publikovali fotografii „Dětská tvořivost na šedivém sídlištním výduchu", který je pokreslen koníky. Podle aktuálních výzkumů agentury SANEP se ANO v Praze pohybuje nad deseti procenty a je jasné, že ovlivní i budoucí zastupitelstva městských částí metropole.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…