Válka v Sýrii běží podle tajného plánu. Server prozrazuje podrobnosti

30.08.2013 18:25

Server Protiproud někdejšího mluvčího exprezidenta Klause Petra Hájka rozkrývá pozadí chystaného útoku na Sýrii. Za vším je prý třeba hledat utajený plán připravený již v 19. století. Již v něm je prý vysvětleno, co všechno se stane, až se lidé odkloní od myšlenek křesťanství.

Válka v Sýrii běží podle tajného plánu. Server prozrazuje podrobnosti
Foto: Theatlantic.com
Popisek: Homs v Sýrii

Za vším prý hledejte ilumináty, přesněji amerického generála Alberta Pikea. „Pikeův plán byl jednoduchý, ale projevil se jako velmi účinný. Navrhoval, aby byl zorganizován komunismus, nacismus, politický sionismus a další mezinárodní hnutí, s cílem podnítit tři globální války a nejméně dvě větší revoluce,“ dočteme se na webu Protiproud.

Plány více než sto let staré

První světovou válku pak ilumináti využili ke zničení carského Ruska a nástupu komunismu jako jedné z důležitých ideologií. Druhá světová válka pak měla sloužit k posílení moci politických sionistů, kteří se vymezili vůči nacistům. Vše vyvrcholilo ustavením státu Izrael. Následně měl být posílen komunismus natolik, aby se vyrovnal silám křesťansky smýšlejících sil, ačkoli měl být nakonec zničen. V duchu tohoto plánu postupoval na jedné straně Stalin a na straně druhé američtí prezidenti.

Třetí naplánovaný celosvětový konflikt se má odehrát mezi islámským a sionistickým proudem. „Tato válka má být vedena takovým způsobem, že se světy islámu a politického sionismu navzájem zničí. Zbylé národy, rozdělené tímto fatálním střetem, budou přinuceny spolu bojovat až do stavu úplného vyčerpání: fyzického, duševního, duchovního a především ekonomického,“ dočteme se dále na webu.

Vše naplánoval americký generál již v roce 1871 a touto cestou má dojít jak ke zničení ateismu, tak ke zničení křesťanství.

Celý text si můžete přečíst ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

9:25 Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

Akce zakázána. Doslova. Plzeňsko je, zdá se, „průkopníkem“ praxe, kterou najdeme možná v padesátých …