Velké změny teplot nahrávají onemocněním i v létě

17.06.2015 0:00

I v letních měsících čelí náš imunitní systém těžkému protivníkovi. Jsou to velké výkyvy teplot při změnách počasí a klimatizované prostory, které zvlášť při letních parnech skýtají nástrahy pro obranné systémy v našem těle.

Velké změny teplot nahrávají onemocněním i v létě
Foto: Shutter
Popisek: Klinikazdravi

Na přelomu května a června stouply teploty přes třicet stupňů. Vzhledem k tomu, že velká část populace pracuje v klimatizovaných kanceláří, hrozí jim i v letních měsících možnost onemocnění. Své o tom ví například pětadvacetiletá Veronika, pracující v kancelářích na pražském Pankráci. „V posledních třech měsících jsem měla v práci velkou zátěž a tak jsem se nedokázala vypořádat s příchodem teplého počasí zrovna nejlépe. Špatně jsem se stravovala a jedla. Pohyb jsme znala pouze z práce a do práce. Nebylo divu, že po příchodu teplého počasí v kombinaci s přechody mezi studenou kanceláří a horkou výhní na ulici, jsem ulehla na čtrnáct dní s horečkou.“

Pokud je vlivem usazených toxinů v těle přerušen lymfatický systém, jeden z nejdůležitějších nástrojů imunity, proudění a odvod mízy je vlivem nahromadění přílišného nezpracovatelného množství toxinů přerušeno, začneme pociťovat typické příznaky imunitní nedostatečnosti, jako jsou záněty, zvětšené uzliny, bolesti hlavy, otoky, zvětšené krční a nosní mandle, zejména pak u dětí do pěti let, nebo omezená pohyblivost končetin. To potvrzuje i Veronika, která tyto signály úspěšně týdny přehlížela.

Zásadní roli pro správnou funkčnost lymfatického systému hraje pohyb. Pohybuje-li se tělo, proudí lymfa.  Není-li pro člověka v dané situaci možné dostatek pohybu zajistit, jsou na místě lymfodrenáže s podporou antihomotoxických léků přírodní homeopatické medicíny,  jako je Lymphomyosot,  které odstraňují akutní potíže tím, že léčí přímo jejich příčinu, tj. odstraňují homotoxiny z těla. Zároveň zabraňují vzniku chronické nemoci, resp. přechodu akutní formy onemocnění do chronického stadia. S úspěchem a bez rizika je lze podávat malým dětem, těhotným ženám, řidičům nebo pacientům s přecitlivělostí na jiné léky a lze je kombinovat s jinými léky, potravinami či poživatinami.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: MaB

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Co to je? Knihu koupili, ale prodávat ji nechtějí? Miloš Zeman zakročil

15:15 Co to je? Knihu koupili, ale prodávat ji nechtějí? Miloš Zeman zakročil

Kniha Spiknutí, která byla v minulém týdnu v pražském Arcibiskupském paláci slavnostně uvedena na tr…