Vladimír Dlouhý prý pomůže na Hrad někomu úplně jinému

26.06.2012 7:02

Do boje o Hrad vstupuje další hráč, kterým je ekonom a bývalý ministr průmyslu Vladimír Dlouhý. Doplňuje tak zástup pravicových kandidátů, kteří se zúčastní přímé volby prezidenta.

Vladimír Dlouhý prý pomůže na Hrad někomu úplně jinému
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miloš Zeman

Kromě Dlouhého se o hlas středopravicového voliče budou ucházet Jan Fischer, Karel Schwarzenberg, Jan Švejnar a pravděpodobně i Přemysl Sobotka, favorit stranických primárek ODS. Mezi těmito kandidáty není pro "běžného" voliče příliš velký rozdíl.

Daleko zajímavější bude sledovat souboj pravicových kandidátů, až se ve snaze zmámit svého cílového voliče začnou vybíjet mezi sebou, píše deník Právo. PR týmy a poradci se prý budou předhánět, aby svého kandidáta zviditelnili.

Zeman se může smát

Boj na pravici nahrává kandidátovi levice, ten se může smát. V levé části politického spektra připadá v úvahu zatím vedle slabého kandidáta Jiřího Dienstbiera (ČSSD), pouze jedna relevantní osoba, a tou je Miloš Zeman. Současné události naznačují, že se s největší pravděpodobností s přehledem dostane do druhého kola prezidentské volby, v níž by dle jeho vlastních slov měli voliči rozhodnout mezi levicovým a pravicovým kandidátem.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

13:22 To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

Ministr vnitra Vít Rakušan neříká české veřejnosti pravdu o migračním paktu. Tvrdí to už i koaliční …