Všichni to chceme dělat s Jirkou. Sociální demokrat vyznal lásku bývalému předsedovi

30.11.2012 18:32

Bývalý radní Prahy 5 Milan Kudrys teď asi dost lituje toho, že si svou opilost natáčí na video. Jednou to totiž udělal a mezi některými členy ČSSD nyní koluje video, kde politik vyznává lásku Jiřímu Paroubkovi, nadává jeho manželce a mluví o tom, co všechno by chtěl s Paroubkem dělat. Kompletní video zveřejnil Reflex.

Všichni to chceme dělat s Jirkou. Sociální demokrat vyznal lásku bývalému předsedovi
Foto: tan
Popisek: Jiří Paroubek v Hyde parku

„Petra Kováčová je pí*a, která mi ho přezvala...“ blábolí Kudrys na videu. S Paroubkem měl prý bývalý radní spoustu pohlavních styků. „Za věčnej pohlavní styk jsem dostal jednu funkci a to já prostě miluju,“ dodává Kudrys.

Ukážu ti ho...

Řeč přijde i na Petra Dimuna, který prý Kudrysovi Paroubka bere. „Jirko, miluju tě!“ volá Kudrys. To opakuje několikrát. Pak si raději lehne (nebo možná ztratí rovnováhu. „Jirko, pojď ke mně!“ vyzývá do kamery.

Záběry se pak přesouvají na Kudrysův rozkrok. „Jirko, Jirko, Jirko...“ sténá bývalý radní. Petra Kováčová pro Paroubka prý není, je to totiž Kudrys. „A ta Váchová, ta svině jedna zasraná, ta by tě nevomrdala, i kdyby jsi chtěl,“ tvrdí Kudrys.

„Všichni to chceme, všichni to chceme s Jirkou dělat,“ zpívá bývalý politik. „Jiří, co já bych si bez tebe choval, já bych nebyl ani na kandidátce...“ říká Kudrys a opět nadává na Paroubkovu nastávající ženu. Nakonec si opravdu sundá kalhoty se slovy „Jirko, mrdám na tebe, ale ukážu ti ho...“

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…