Za Véčka bude kandidovat i legendární hokejový trenér

06.08.2012 20:38

VÍME PRVNÍ Jedna z hokejových legend v Českých Budějovicích, trenér Karel Pražák, se stane tváří Věcí veřejných pro nadcházející podzimní krajské volby. ParlamentnímListům.cz to sdělily dva zdroje z této opoziční strany.

Za Véčka bude kandidovat i legendární hokejový trenér
Foto: veciverejne.cz
Popisek: Logo Věcí veřejných

Zatímco Věci veřejné v pondělí odpoledne zvaly novináře na úterní tiskovou konferenci, kde se představí kandidáti do krajských a senátních voleb, pátraly ParlamentníListy.cz po jménech možných adeptů. Jde o skutečně zajímavé osobnosti.

Jak se předpokládalo, do Královéhradeckého kraje zasáhne do boje herečka a manželka režiséra Víta Olmera Simona Chytrová. Oba zmínění umělci jsou blízcí zejména Vítu Bártovi, jehož opakovaně doprovázeli k soudu s Jaroslavem Škárkou. Navíc dodejme, že podle posledních měření agentury SANEP jsou východočeská Véčka nejsilnější v zemi a dosahují přibližně dvou procent.

Druhým jménem, které se naší redakci podařilo získat, je ředitel Městského divadla Jablonec nad Nisou Pavel Žur. Ten své zkušenosti s politikou má, aktuálně je totiž zastupitelem Libereckého kraje.

Největší chloubou Věcí veřejných ovšem bude hokejová legenda Českých Budějovic, trenér Karel Pražák. Naše slova potvrzuje také oficiální web HC Mountfieldu, kde stojí: "Nejvýznamnější trenéři v historii českobudějovického hokeje jsou Václav Piloušek, Zlatko Červený, Slavomír Bartoň, Luděk Bukač, Karel Pražák, Vladimír Caldr a Josef Jandač."

Věcí veřejné, jak už ParlamentníListy.cz informovaly, možná nakonec nebude hájit jejich nejvýraznější tvář, exministr dopravy Vít Bárta. Ten naší redakci řekl, že se jeho účast na kandidátce bude teprve projednávat. Bárta chtěl stanout proti zavedeným partajím v Plzeňském kraji.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…