Zdravotní pojišťovna: Pečujeme o klienty. Prevence je lepší než vážná nemoc

06.02.2013 14:04

Vojenská zdravotní pojišťovna České republiky při uzavírání nových smluv s nemocnicemi, jako s poskytovateli zdravotní péče jejich klientů, projevuje velkou flexibilitu a jako smluvní partner i spolehlivost.

Zdravotní pojišťovna: Pečujeme o klienty. Prevence je lepší než vážná nemoc
Foto: red
Popisek: Vojenská zdravotní pojišťovna

Ještě nedlouho před koncem minulého roku obě strany, tedy zástupci nemocnic a zdravotních pojišťoven, držely vcelku nekompromisní postoje a bylo záležitostí opravdu intenzivního jednání obou stran, aby bylo dosaženo průchodného kompromisu.

VoZP ČR jako člen Svazu zdravotních pojišťoven má na mysli především zájem svých pojištěnců a podle toho se také chová. Vojenská zdravotní pojišťovna ČR funguje již dvacet let a v současné době patří k nejstabilnějším pojišťovnám u nás. Její úspěch spočívá mimo jiné v tom, že klade velký důraz na prevenci.

Pojišťovna vždy vycházela z toho, že prevence je lepší než vážné onemocnění pojištěnce, které zvyšuje výdaje zdravotního pojištění a má mnoho dalších negativních dopadů na pacienta. Proto poskytuje příspěvky a úhrady na speciálně sestavené programy v rámci tzv. rozšířené zdravotní péče.

V současné době má pojišťovna celkem 26 těchto preventivních programů zaměřených na různé skupiny obyvatel. Za dobu své existence se jí podařilo vytvořit vhodnou alternativu pro každého obyvatele České republiky při zachování specifika svého poslání vůči armádě. Z těchto i z mnohé řady dalších důvodů je VoZP ČR důvěryhodným partnerem jak pro jednotlivé nemocnice, tak pro Asociaci českých a moravských nemocnic.

Návrh dlouhodobých smluv, který VoZP ČR jednotlivým nemocnicím předložila, byl touto asociací akceptován a Vojenská zdravotní pojišťovna ČR tak otevřela cestu svým pojištěncům ke komplexní a celorepublikové zdravotní péči na období pěti let.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pas

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

14:01 Nad regály bez banánů Čechům došla slova. A peníze

Nejsou banány a jejich cena roste. V plzeňském supermarketu došla leckterým Čechům slova, případně v…