Zemanova dcera se zapojí do prezidentského týmu

02.11.2012 8:27

Miloš Zeman ve čtvrtek podal na ministerstvu vnitra oficiální přihlášku do boje o Hrad. Podařilo se mu sesbírat největší počet podpisů ze všech uchazečů. Do prezidentského týmu se zapojí také Zemanova dcera Kateřina. Napsal deník Právo.

Zemanova dcera se zapojí do prezidentského týmu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kandidát na prezidenta Miloš Zeman měl přednášku na VŠE. Studenti o ní projevili nebývalý zájem

Podle Zemana se Kateřina chtěla účastnit každého zasedání. Už dříve prozradil, že jeho dceru zajímají společenskovědní obory a chystá se na vysokou školu. „Vyžádala si, aby mohla být na každém zasedání,“ řekl Právu.

Zeman zahájí turné po krajských městech

V pondělí zahájí Zeman turné po krajských městech. Akce bude moderovat zpěvák Láďa Kerndl, zapojí se také Kateřina Zemanová a zpěvačka Tereza Kerndlová.

Podle šéfa Strany práv občanů – zemanovců (SPOZ) Vratislava Mynáře se podařilo sesbírat 105 439 podpisů pro kandidaturu Miloše Zemana.

Přes 100 tisíc podpisů nasbíral i Fischer

Další kandidát na prezidenta Jan Fischer má pod svou peticí 101 561 podpisů. Už se také oficiálně přihlásil do přímé volby. Podpisové archy na vnitru odevzdala také Zuzana Roithová, podpořilo ji 81 tisíc lidí.

50 tisíc podpisů získala také Jana Bobošíková a Jiří Dienstbier. K hranici se přiblížil také Tomio Okamura a Vladimír Franz. Stále sbírá i Táňa Fischerová. Konečný termín pro odevzdání přihlášek je 6. listopadu.

Do volby se už přihlásil také Karel Schwarzebnerg (TOP 09) a Přemysl Sobotka (ODS). Ti mají podporu svých parlamentních klubů.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

9:25 Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

Akce zakázána. Doslova. Plzeňsko je, zdá se, „průkopníkem“ praxe, kterou najdeme možná v padesátých …