Zemanovci se vracejí do vítězného sídla

29.04.2013 10:34

Strana Práv Občanů ZEMANOVCI změnila sídlo. Od května bude úřadovat v místě, kde sídlil prezidentský kandidát Miloš Zeman a jeho tým – v pražské Loretánské ulici.

Zemanovci se vracejí do vítězného sídla
Foto: SPOZ
Popisek: Logo Strany práv občanů - Zemanovců

Opouští tak dosavadní základnu v Opletalově ulici, která už kapacitně nevyhovuje.

"Kancelář v Loretánské ulici povede předseda SPOZ Zdeněk Štengl, svá místa zde budou mít i místopředsedové strany, vedoucí kanceláře, analytici a účetní", vysvětlil místopředseda strany pro organizaci Vladimír Kruliš.

Strana Práv Občanů ZEMANOVCI by podle posledních průzkumů atakovala sedmiprocentní hranici. Hravě by tak dosáhla minima, potřebného pro vstup do Sněmovny. Že by návratem do vítězného sídla chtěli Zemanovci přivolat i vítězství v parlamentních volbách ale nikdo nechtěl potvrdit. "Jsme poměrně mladá strana, i když už máme za sebou výrazné politické úspěchy, včetně dosažení prezidentské mety. Nabízíme lidem slušnou a poctivou politiku, která už se z české kotliny vytratila. A věřím, že jednou volby opravdu vyhrajeme, ale v příštím roce to zřejmě ještě nebude ", s úsměvem uvedl předseda strany Zdeněk Štengl.

Strana Práv Občanů ZEMANOVCI na sebe upozornila mimo úspěšné prezidentské volby například peticí za přímou volbu v roce 2011, kdy tým studentů projel celou Českou republiku a na základě více než 106 000 podpisů občanů byla přímá volba prezidenta uzákoněna.

reklama

autor: SPOZ

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Snídáte špatné věci. EU vám zařídí nápravu

8:44 Snídáte špatné věci. EU vám zařídí nápravu

„Co snídáte?“ Právě tuto otázku si položili v uplynulých dnech poslanci Evropského parlamentu (EP) a…