Opilý detektiv z ÚOOZ se chtěl prát a pak se svlékl

15.08.2011 9:05

Elitní detektiv Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu obvykle vyšetřuje nejzávažnější případy korupce a hospodářské kriminality. Tentokrát se ale podplukovník opil, obtěžoval hosty restaurace a nakonec si nahý lehl na silnici.

Opilý detektiv z ÚOOZ se chtěl prát a pak se svlékl

„Sedl si ke stolu a poroučel si dvojité vodky. Pak přišel k baru a začal jednoho z hostů obtěžovat. Věšel se na něho a pak se s ním chtěl prát," řekl deníku Právo servírka z restaurace v Plzni, kde detektiv pil. Už po příchodu si prý objednával dvojité vodky a obtěžoval ostatní hosty. 

Ptal se, v jakém je státě 

Nakonec mu obsluha zavolala taxi, jenomže taxikář asi za čtvrt hodiny přiběhl do restaurace s tím, že na silnici leží muž a on ho málem přejel. Byl úplně nahý. „Když jsem se ho ptala, co to dělá, něco nesrozumitelného zamumlal v tom smyslu, v jakém je státě," dodává servírka.

Nakonec přijela policie, která pravděpodobně detektiva poznala. Naložili ho proto do auta a odjeli a podle mluvčí plzeňské policie Simony Čejkové ho odvezli domů, protože během jízdy už byl klidný. „Jedná se o podezření z přestupku proti veřejnému pořádku," uvedla Čejková. Detektivovo chování policie vyšetřuje.

Psali jsme:
Zastupitel za ČSSD řídil opilý, teď se pod ním houpe křeslo
Inspekce a ÚOOZ teď zafungovala dobře. Ale je to případ od případu
Chobotnice sevřela Česko. Gang policistů vydíral, padá jméno z ODS 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už neočkujte.” Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

19:36 „Už neočkujte.” Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

Dva roky po sobě poklesl v Česku počet narozených dětí o přibližně deset tisíc, což činí úbytek zhru…