Časopis Českých drah zabodoval na soutěži

30.05.2011 14:49

Magazín Můj vláček získal třetí místo v kategorii Nejlepší B2C časopis prestižní soutěže Zlatý středník, kterou každoročně pořádá profesní sdružení PR Klub a jíž se letos zúčastnilo 106 periodik.

Časopis Českých drah zabodoval na soutěži

Můj vláček vychází již čtvrtým rokem a je netradičně zaměřen na děti od 4 do 10 let. Pravidelně přináší informace nejen o drahách a bezpečnosti na železnici, ale seznamuje také se zajímavostmi ze světa a historie.

"Můj vláček pomáhá budovat pozitivní neformální vztah s dětmi jako cestujícími. Časopis také přispívá k propagaci Junior programu Českých drah, který zastřešuje několik zajímavých projektů zaměřených na děti," komentovala pro ParlamentníListy.cz ocenění Elen Mátéová, která má v Českých drahách komunikaci s dětmi na starosti.

Můj vláček vychází v nákladu 43 tisíc kusů a je distribuován na dětská oddělení nemocnic, vybrané dětské domovy, školky a na první stupeň základních škol. Dětští čtenáři se můžou každý měsíc těšit na originální ilustrace, hádanky, rébusy, omalovánky, vystřihovánky a soutěže. Průvodcem časopisu je slon Elfík, kterého děti znají jako oblíbeného maskota, jenž se objevuje na všech akcích Českých drah pro děti.

Soutěž Zlatý středník uděluje již devátým rokem ceny nejlepším tištěným i elektronickým firemním periodikům. Kategorii Nejlepší B2C časopis za rok 2010 vyhrál Rodinný pivovar Bernard se svým časopisem Vlastní cestou, na druhé místo se dostalo ČILICHILI společnosti Vodafone Czech Republic. Třetí místo obsadil časopis Českých drah Můj vláček (spolu s Tescoma magazín - jen dobrý recept nestačí).

Kam dál:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Na resortu dopravy budí vášně jediná žena

15:55 Na resortu dopravy budí vášně jediná žena

„Jsme zaměstnanci Ministerstva dopravy a už nemůžeme nečinně přihlížet. Věřili jsme, že přinesete do…