Paroubek: Kalouskova euthanasie české ekonomice

06.01.2012 21:32

Předseda NS-LEV 21 Jiří Paroubek ostře kritizuje ministra financí Miroslava Kalouska (TOP 09). Podle něj je postup, jakým se Kalousek snaží vyřešit ekonomické problémy země, rovná euthanasii.

Paroubek: Kalouskova euthanasie české ekonomice
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Paroubek

Voliči podle Paroubka uvěřili slibům o snížení dluhu a tím i zachráněním před krizí. „Míra defraudace a mrhání, míra korupčnických nároků a drzosti, míra parazitování na společnosti je neskutečně vysoká,“ připomíná předseda NS-LEV 21.

Dráždí hada bosou nohou

Paroubek kritizuje sjednocení DPH, úsporná opatření ve všech resortech a tvrdí, že Česko doplácí hlavně na rozkrádání. A účty podle Paroubka platí ti sociálně nejslabší místo viníků.

A proto nám předseda NS-LEV 21 předpovídá apokalypsu. „Mayové ve svém kalendáři kdysi předpověděli apokalypsu. Ekonomickou a společenskou apokalypsu nám však může přinést namísto mayských výpočtů dogmatická neoliberální zaslepenost operatérů Nečase, Kalouska a Drábka. Podle mého názoru dráždí hada bosou nohou,“ tvrdí Paroubek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: joh

Tomio Okamura byl položen dotaz

nezávislost

Dobrý den, podle vás jsme nejsme politicky nezávislí, znamená to, že volby jsou u nás zbytečné? Taky tvrdíte, že je třeba, abysme byli nezávislí i ekonomicky a v zemědělství. Je to ale vůbec možné, když je naše ekonomika závislá na exportu a na německé ekonomice? A co se týče zemědělství, jak chcete...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Spotřeboval polovinu, zaplatil víc. „Zlevňování“ energie doložené fakturami

4:44 Spotřeboval polovinu, zaplatil víc. „Zlevňování“ energie doložené fakturami

Přelom dubna a května je obdobím, kdy většina lidí dostává vyúčtování za energie a služby spojené s …