Na pražském magistrátu byl zloděj. Strážníci ho chytili při činu

20.04.2012 16:50

Na pražském magistrátu strážníci zadrželi muže, kterého podezírají z krádeže. Prohledával prý osobní věci jedné z úřednic. Vedení Prahy nyní bude zvažovat přísnější zabezpečení magistrátních budov. Informovalo o tom tiskové oddělení magistrátu.

Na pražském magistrátu byl zloděj. Strážníci ho chytili při činu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zbraň, ilustrační foto

Hlídka městských strážníků do budovy radnice dorazila v pátek dopoledne krátce poté, co jedna z magistrátních zaměstnankyň nahlásila, že do její kanceláře vstoupil neznámý muž a prohledával její osobní věci. "Strážníci muže zajistili, provedli kontrolu totožnosti a zjistili, že se jedná o osobu již několikrát trestně stíhanou. Na místě zjistili, že podezřelý muž nestihl cokoliv z kanceláře odcizit," uvedl tiskový odbor.

Podle ředitele magistrátu Martina Trnky radnice v dohledné době vyhodnotí rizika, která hrozí nejen zaměstnancům, ale i návštěvníkům. Na základě studie všech magistrátních budov pak rozhodne o případných opatřeních.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pas, čtk

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Co to je? Knihu koupili, ale prodávat ji nechtějí? Miloš Zeman zakročil

15:15 Co to je? Knihu koupili, ale prodávat ji nechtějí? Miloš Zeman zakročil

Kniha Spiknutí, která byla v minulém týdnu v pražském Arcibiskupském paláci slavnostně uvedena na tr…