Hašek jednal s šéfem fotbalového klubu Atlético Madrid. Ukázal mu stadion

30.05.2012 21:46

Michal Hašek, hejtman Jihomoravského kraje, se ve středu setkal s prezidentem klubu Atlético Madrid, Enriquem Cerezem Torresem. Ten přijel do Brna v úterý večer spolu se sportovním ředitelem Manolem Sánchezem Delgardem a navázal tak na prezentaci Jihomoravského kraje, která proběhla minulý rok v Madridu.

Hašek jednal s šéfem fotbalového klubu Atlético Madrid. Ukázal mu stadion
Foto: Hans Štembera
Popisek: První místopředseda ČSSD Michal Hašek

Vedení klubu, který se stal letošním vítězem Evropské ligy, také navštívilo Městský stadion v Srbské ulici. Zde se Torres a Delgard setkali s vedením druholigového fotbalového klubu Zbrojovka Brno, který by si přál s evropským ligovým mistrem sehrát přátelský zápas. Klub by tak zároveň v roce 2013 ve velkém stylu oslavil sté výročí od svého založení.

Kromě stadionu navštívila delegace i Základní školu Janouškova v Brně, která vychovává fotbalové naděje Zbrojovky. „Jde nám především o systém podpory talentované mládeže a o možnou spolupráci na společných humanitárních a charitativních projektech, zaměřených hlavně na hendikepované děti,“ řekl hejtman Michal Hašek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ane

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

13:22 To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

Ministr vnitra Vít Rakušan neříká české veřejnosti pravdu o migračním paktu. Tvrdí to už i koaliční …