Facebookáři topce: Vláda je banda debilů, největší je Kalousek. Ať jde do p*dele

16.07.2012 21:55

Miroslav Kalousek (TOP 09) to pěkně schytává. Kromě jeho politických odpůrců se do něho na stránkách jeho partaje pustila i řada zástupců veřejnosti. A příliš si nebrala servítky.

Facebookáři topce: Vláda je banda debilů, největší je Kalousek. Ať jde do p*dele
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr financí Miroslav Kalousek

Druhá největší vládní strana, TOP 09, se v poslední době potýká s řadou průšvihů. Většina z nich se točí kolem ministra financí Miroslava Kalouska. Je podezřelý třeba z toho, že se snaží ovlivňovat vyšetřování v kauze nákupu letadel CASA telefonáty s vlivnými lidmi.

Třeba s policejním šéfem Petrem Lessym. Vulgárně měl nadávat také poslanci Petru Skokanovi z Věcí veřejných.  Servítky si nebral ani ohledně hodnocení armádního generála Vlastimila Picka. I na jeho adresu vyřkl řadu vulgarit, za něž se však omluvil.

TOP 09 v poslední době ubývá v souvislosti s kauzami i podpory u veřejnosti. Poslední výzkum ukázal, že má v současnosti jen necelých 8 preferenčních procent. A nedůvěra ve vládní stranu je znát i na Facebooku.

Kalousek? Prý král debilů

Stránku TOP 09 zaplnila v posledních dnech a hodinách celá řada komentářů věnujících se právě osobě Miroslava Kalouska. "Ať jde Kalousek už do p*dele..Tak drzýho a ulhanýho člověka tam nenajdete, a že je to banda debilů do jednoho. Ale pan Kalousek kraluje," píše na Facebooku uživatel se jménem Michal Kovi.

Komunista a zločinec

Také uživatel Petr Novotný soudí, že téměř za veškeré zlo v zemi může Kalousek. "Jasně, tento komunista v téhle zemi tvoří velkou nezaměstnanost, lže a krade, je to zločinec. Dejte DPH klidně na  30 procent, stejně živnostníci končí a lidi jezdí nakupovat za hranice. Kdo říká, že to není pravda, je jen zločinec Kalousek."

Ne všechny komentáře beroucí si na paškál pána státní kasy, jsou však takto kritické. Někteří z uživatelů se Kalouska i zastávají.  "Jen pitomec by si sám naskakoval na nabroušené vidle a to opakovaně. Kalousek je snad muž více tváří, jedno ale není určitě. Není to pitomec, ví že pokud mu bude prokázána lež, končí. Já mu budu věřit, moc tím neriskuju...." napsal uživatel Luděk Pivoňka.

Mirku, vzchop se!

To uživatel s přezdívkou Honza Kuňas Kuna je na vážkách. A vzkazuje přímo Kalouskovi: "Mirku... takovou dobu tě hájím před kamarády, kolegy, atd.. Ale nevim jestli v tom mám pokračovat. Prostě si měl Parkanovou nechat být, protože pokud je nevinná, tak by to soud prokázal. Nemusel by teď ten sllizkej socák Sobotka zase vyhlašovat nedůvěru. Protože jestli se mu to povede, tak to můžeme všichni zase zabalit. Opět se ztratí min půl roku. A co se stane potom? Vyhrajou socáci, rozdaj naše peníze sociálům, všechno na čem st dělali prostě zrušej. Takže Mirku, vzchop se, sakra, ať mám koho volit," apeluje na šéfa státní kasy uživatel, který se opírá i do šéfa ČSSD Sobotky.

Právě opoziční ČSSD kvůli kauze CASA chce vyvolat nové hlasování o nedůvěře vládě. To proběhne už tuto středu.



Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jana Šulcová

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…