Přepište dějiny. Drábek s oranžovou vestou sbírá větve. Práce mu nesmrdí

28.08.2012 17:29

VIDEO UVNITŘ: Ten, kdo chtěl vidět ministra práce a sociálních věcí Jaromíra Drábka (TOP09) s pracovní oranžovou vestou, měl poprvé možnost. Drábek splnil svůj slib a přijel pomoct svým kolegům s liberecké TOP09 při úklidu sportoviště.

Přepište dějiny. Drábek s oranžovou vestou sbírá větve. Práce mu nesmrdí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr práce a sociálních věcí Jaromír Drábek

Ministr Drábek dostál minulý týden svému slovu a jal se přiložit ruku k dílu při renovaci sportovního areálu Srnčí Důl. Při  této příležitosti se nebál obléknout slušivou oranžovou vestu s nápisem "Město 31" na zádech.

„ Ta vesta není nic nenormálního nebo ponižujícího,“ odpověděl Drábek reportérovi. Štíhlému ministrovi vadily spíše rozměry oděvu. „To je spíš pro Škromacha,“ vtipkoval při oblékání.

Drábek na krátkém videu připomněl, že mu práce lidově řečeno nesmrdí a svá slova dokazoval pilným sběrem pořezaných větví.  

Drábek je opozicí často kritizován za jím provedenou sociální reformu. Socialisté i komunisté svorně kritizují povinnost pravidelné docházky nezaměstnaných DONEZ nebo zavedení Sociální karty. MInistr i přes vytrvalou kritiku opakuje, kterak tímto krokem ušetřil státu desítky milionů korun.  

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: koz

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vymyká se BIS demokratické kontrole? Koudelka, Pavel a „bomba“ s rozbitou ruskou sítí. Experti pochybují

16:45 Vymyká se BIS demokratické kontrole? Koudelka, Pavel a „bomba“ s rozbitou ruskou sítí. Experti pochybují

Odhalení ruské sítě ohrožující bezpečnost České republiky i Evropské unie? BIS by podle politologa a…