Numeroložky: ČSSD mají číslo od bohů, sedmička ODS ukazuje na sedmilháře

02.09.2012 17:17

REVUE Předvolební losování čísel je za námi. Politické strany byly pro krajské volby ocejchovány a zanedlouho se uvidí, kdo s koho. ParlamentníListy.cz se obrátily na odbornice, které v číslech vidí i další rozměry, než jen ten početní. Numeroložky v ČSSD spatřují favorita a v TOP 09 hráče, co může dost zamíchat kartami. KSČM podle nich zůstane ve stojaté vodě a ODS to nejspíš projede.

Numeroložky: ČSSD mají číslo od bohů, sedmička ODS ukazuje na sedmilháře
Foto: hns
Popisek: Matrix, ilustrační foto

„Pokud bych měla soudit jen podle těchto čísel, pak je jasným favoritem ČSSD, ale kartami může zamíchat TOP 09,“ sdělila ParlamentnímListům.cz  Alena Horáková. Zato Hannah J. Nesvadbová hned dopředu podotkla: „Situace v této zemi je tak hrozná, že ani volby a předání žezla komukoliv jinému nic nezmění k lepšímu.“ Tak se pojďme podívat, jak popsaly partaje z Poslanecké sněmovny znalkyně čísel.

Výsledky a numeroložky

Státní volební komise má losování čísel politických stran, hnutí a koalic pro volby do krajských zastupitelstev, které se budou konat 12. a 13. října, už za sebou. Ve volbách se utká pětasedmdesát subjektů. Ze stran, které sedí v Poslanecké sněmovně a jdou do krajských voleb, získala ČSSD číslo 60, ODS 70, TOP 09 62, KSČM 43 a VV 30. Právě tato čísla hodnotily numeroložky, které oslovila redakce ParlamentníchListů.cz.

Jde o kartářku, astroložku a numeroložku Alenu Horákovou z Prahy, která publikuje v esoterickém časopise Ve hvězdách a účinkovala v řadě televizních pořadů. Ta podala dost podrobný popis toho, jak je možno vyložit čísla v souvislosti se stranami. Zato astronumeroložka Hannah J. Nesvadbová z Olomouce byla mnohem stručnější a vlastně jen naznačila, co čísla znamenají. Je zakladatelkou karmické numerologie a oboru se věnuje bezmála dvacet let. Napsala o tom knihu a zanedlouho otevře vlastní školu. V aktuálním čísle časopisu Spirit jsou její predikce na příští rok.

„Čísla vyzařují určitou energii, která ovlivňuje vše, co se v okruhu této energie nachází. Samozřejmě je zde ještě mnoho jiných faktorů, které tuto výpověď mohou pozměnit, ale základní vibrace zůstávají stejné. V každém případě budou přidělená čísla každou stranu něčím obdarovávat,“ dodala první. „Je otázkou, zda lidé zvolí agresi a nejistotu, nebo materiál a peníze, či třeba domov a rodinu,“ naznačila druhá.

Dvě největší strany

Šedesátku sociálních demokratů Horáková posoudila takto: „Pokud chtějí Bohové někoho obdarovat, dají mu do vínku šestku. Je číslem harmonie, lásky a úspěchů. Tady je ještě podpořena nulou, což zvyšuje její účinky. ČSSD si bude umět získat lidi, dokáže se zalíbit a zmanipulovat dav, aby ji miloval. Záběr šestky je velký, takže sociální demokraté naslibují vše, co jen bude možné, ale šestka své sliby často neplní. Zde je velká šance na úspěch díky líbivé politice.“ Pro Nesvadbovou je číslo domov, rodina a děti.

V případě sedmdesátky u občanských demokratů jsou předpovědi dost temné. „Sedmička není číslo, které by vládlo. Je to číslo takzvané malé karmy, takže se zde odrazí prohřešky minulosti, které ovlivní výsledek. Je tu ve své čisté podobě, podpořená nulou, což ukazuje na zoufalou, až křečovitou, snahu zalíbit se a uspět. Kampaň může být hodně aktivní, soustředěná na současné nejpalčivější problémy, ale mohou se zde vyskytnout skandály nebo nějaké útoky od soupeřů,“ popsala první. „Vzdušné zámky, něco za mlhou, sedmilháři,“ vypočítala druhá.

Ostatní ve sněmovně

„Číslo není příliš příznivé. Čtyřka zde vyzařuje energii tvrdé práce, kdy nic není zadarmo. Je to číslo stoické, které se nerado hýbe. Práce je plná překážek a různých zdržení. Trojka sice nese pokus o komunikaci, práci ve skupině a nějaké nové myšlenky, ale výsledná sedmička moc naděje na úspěch nedává. Takže nic nového. Buřty, guláš, balónky, projevy. Prostě tradice s očekávaným výsledkem, který se moc nebude lišit od předchozích voleb,“ ohodnotila číslo komunistů Horáková. „Agrese, hodně mluvení, nejistota,“ na to Nesvadbová.

Zato u dvaašedesátky TOPkařů se pražská numeroložka pozastavila: „Tady mám trochu zamotanou hlavu. Číslo je něco jako dvousečný meč, těžko předvídat, která strana sekne. Kdybychom žili v Číně, bylo by jasné, kdo zvítězí. Osmička je totiž pro Číňany nejmocnější a nejúspěšnější číslo. Jenže jsme v Čechách. Jak už víte, šestka si dokáže získat popularitu, zaskvět se a udržet si přízeň. Dvojka ji v tom ještě podporuje, dává jí šanci citlivě reagovat na každou situaci a vzbudit dojem, že jen s ní jste v bezpečí. Výsledná osmička je pak číslo vládnoucí a mocné, oplývající velkou silou. Ale je zde také druhá strana osmičky. Tou je rovnováha, neboť je číslem velké karmy. Osmička nikomu nic neodpustí, všechny chyby minulosti sečte a uvede do rovnováhy. Úspěch je vykoupen nějakou obětí a minulost se ukazuje v celé své obnažené pravdě. Takže kampaň může být silná, ale výsledek nejistý. Absolutní moc nebo absolutní prohra. Na kterou stranu převáží misky vah je otázka.“ Dle numeroložky z Olomouce se číslo pojí k hodnotám typu materiál, majetek, peníze.

S třicítkou Véčkařů si odbornice přes čísla poradily takto. „Trojka je skupinový hráč oplývající velkým smyslem pro humor a komunikačním talentem. Dokáže vést, ale pouze stejně smýšlející lidi. Kampaň bude opravdu dobře promyšlená. VV se na základě logiky zaměří na nějakou silnou skupinu, která by je mohla podpořit. Ale toto číslo často přehání, nafukuje problémy a je daleko od praktické reality. Celá kampaň proto nemusí vůbec přinést takový výsledek, jaký očekávají,“ zhodnotila první. Zato druhá se s tím vůbec nemazala, když napsala: „Kecám, kecám a kecám.“ Ostatně Nesvadbová z Hanácké metropole vše zakončila dost ponurou předpovědí: „Nadcházející rok 2O13 je rok Hada. A tak se bude houfně svlékat z kůže každý, kdo jen může!“

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jan Rychetský

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Chytré popelnice. Samy hlásí, že jsou plné. Jenže to Pirátům drhne

12:25 Chytré popelnice. Samy hlásí, že jsou plné. Jenže to Pirátům drhne

Pražská firma řešící moderní technologie, která spadá do gesce Pirátů, utratila více než 23 milionů …