Boje politiků, transformace společnosti... Astrolog ukázal, co příští rok vypukne

29.09.2013 13:58

JINÝMA OČIMA Do konce roku ještě zbývají tři měsíce. Přesto se již astrologové zajímají o to, co přinese příští rok s číslicemi 2014. Například podle jednoho z nich - Víta Kuntoše - je jistá pro začátek jedna věc. Že rozhodně nepůjde o rok, kdy by nás přemohla nuda. A to po všech stránkách. V předpovědi se objevují ale i nepříliš pozitivní vyhlídky.

Boje politiků, transformace společnosti... Astrolog ukázal, co příští rok vypukne
Foto: hns
Popisek: Vít Kuntoš a horoskop na rok 2013

Vít Kuntoš předpověděl pro ParlamentníListy.cz na sklonku loňského roku to, že hvězdy pro letošek signalizují, že nám naši politici v tomto roce budou předvádět doslova „nevídané“ kousky a zvraty. Dokonce řekl, že není vyloučeno, že se dotknou i přímé volby prezidenta. A klid nepředpovídal ani světu. Tento rok prostě bude planeta řešit konflikty a sociální bouře, a to i v Evropě - v Británii, Německu a Řecku.

A co Vítu Kuntošovi ukázaly hvězdy na rok příští? O moc lepší to nebude.

„Svěží vítr může zafoukat do plachet Evropské unie a zejména léto 2014 může přinést určité uvolnění byrokratických otěží. Větší síly může EU zaměřit na sociální témata, na kterých může získat i nemalé politické body,“ přečetl v nich astrolog a terapeut Kuntoš. Zaměřil se detailněji, ale i přímo na Českou republiku.

Podporu budou dostávat levicové strany

„Nový rok 2014 bude příslibem stabilizace politické situace, přičemž není pochyb o tom, že podporu hvězd budou mít zejména levicově zaměřené strany. Česká republika může vybudovat i nová výhodná spojenectví a partnerství na mezinárodní úrovni. Může dojít i ke sporům – v období od května do října, kdy mohou obraz naší země pokřivit média. Stejně tak mohou vyplout na povrch důležité informace,“ předpovídá astrolog.

A jak dodal, rok 2014 prostě nebude určitě žádná nuda. „Nezapomínejte však, že veškeré dění má svůj hlubší smysl a mějte důvěru ve zdánlivě nejisté cesty. Můžete si být jisti, že vás čeká vždy jen to nejlepší, co vás může potkat. V pochopení těchto pravidel Universa je astrologie úžasnou pomocnicí,“ konstatoval Kuntoš pro ParlamentníListy.cz.

A pak už přikročil k dalším detailům toho, co konstelace hvězd na obloze přinese. Svoji předpověď pak zveřejnil i na svém facebookovém profilu.

Těžké životní zkoušky, mocenské tlaky v první půlce roku

„Celý rok bude na nebeské klenbě figurovat konstelace z loňského roku – kvadratura mezi Uranem v Beranu a Plutem v Kozorohu. Jedná se o velice tvrdou vazbu, která přináší pro celý rok napjatou atmosféru. V životech mnohých budou probíhat těžké životní zkoušky, mnozí o něco důležitého přijdou a nemusí být vždy na první pohled zřejmé, že to je pro naše vlastní dobro. V této vazbě se odráží i mocenské tlaky, výbušné energie a tendence bořit tradiční principy, které se mohou realizovat na úrovni jednotlivce i celosvětově,“ varuje astrolog s tím, že tuto kvadraturu doplní od února ještě Jupiter a témata této konstelace se mohou ještě více prosadit.

„Z tohoto pohledu se tedy jeví první polovina roku jako náročnější, a to zejména v dubnu, kdy se disharmonicky zapojí i Mars a vytvoří tzv. velký kříž. Mars se zapojí problematicky i v průběhu listopadu. Konstelace mohou zejména v těchto obdobích, ale v celém roce 2014, přinášet politické konflikty i přírodní katastrofy,“ pokračoval dál Kuntoš.

Podle něj ale není třeba se této doby obávat, jelikož jakýkoliv projev očisty – ať již na úrovni osobní či společenské, je nesmírně důležitý. Dochází totiž ke změnám ve vědomí a je na místě hovořit o již trochu zprofanovaném pojmu – transformaci.

Na jaře více laskavosti mezi lidmi?

„Snáze budeme vnímat hlubší souvislosti této transformace v průběhu jara, kdy bude Jupiter v trigonu na Neptun. Tato vazba může přinést více laskavosti do mezilidských vztahů, větší zájem o druhé i silnější duchovní prožitky. Inspirace, která v té době přijde, může naznačit další možnosti našich životů a stojí za to ji následovat,“ nastínil pohled do budoucnosti astrolog.

Jak doplnil, další zajímavý moment nastane na obloze příští rok v měsíci říjnu. Toto období může být velice příjemné a hezké, protože bude možné snadno dosáhnout úspěchů. „Je ovšem třeba zachovat chladnou hlavu a vydržet, snažit se o trpělivost. V této době mohou být napjaté vztahy mezi jednotlivými státy a diplomatické vazby budou skřípat. Nepříjemné situace mohou nastat rychle a nečekaně, může dojít k otřesům i skandálům,“ opět vyslovil varování.

USA čekají prý další finanční problémy a ekonomický propad

Jelikož je pro svět důležitá i politika velmocí, mezi které patří Spojené státy, podíval se Vít Kuntoš na to, co předpovídají hvězdy i pro ně.

„Pluto v opozici na Slunce v horoskopu USA značí, že po vydechnutí v minulém roce zemi čeká nový nápor. Bude se redefinovat podstata Spojených států, uvnitř budou probíhat zásadní změny, přičemž to může pozměnit vnímání USA ve světě. Finanční problémy na sebe nenechají dlouho čekat, ekonomika zažije pravděpodobně nový propad. Důležité je, že Neptun bude přinášet nové ideje, které mohou být nakonec hnací silou změn, a taktéž přinese posílení levicových trendů.

Naše budoucnost přes to všechno není pevně daná

Závěrem pak astrolog a léčitel Kuntoš upozornil na to, že je pravdou, že pohled na nebeskou klenbu a prozkoumání pohybu planet v příštím roce nám může poodhalit roušku tajemství, která budoucnost zakrývá. „Přesto mějme na mysli, že naše budoucnost není pevně daná, a že to, co zde odhalujeme, jsou pravděpodobné možnosti vývoje na základě hlavních astrologických trendů," dodal k předpovědi pro ParlamentníListy.cz Vít Kuntoš.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Alena Hechtová

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

8:46 30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

Ukrajincům vstup zakázán, demolují nám diskotéku. Tak se nedávno vyjádřil IMC Music Club ve východoč…