Dlouho nevydržíte. Buď přijmete uprchlíky, nebo zaplatíte, varoval Čechy před EU politik Le Penové. A Okamura dodal, že Sobotka již migranty přijímá a mají dostat i přidělené byty…

16.05.2017 10:54

REPORTÁŽ Konzervativní Akce D.O.S.T. v pondělí uspořádala debatu na téma „Evropa ve varu“, na níž vystoupil kandidát francouzské Národní fronty do parlamentu a bývalý předseda Francouzsko-české obchodní komory Jean-Pierre Hottinger a předseda SPD a poslanec Tomio Okamura.

Dlouho nevydržíte. Buď přijmete uprchlíky, nebo zaplatíte, varoval Čechy před EU politik Le Penové. A Okamura dodal, že Sobotka již migranty přijímá a mají dostat i přidělené byty…
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dvacátý druhý diskuzní večer Hovory na pravici na téma Evropa ve varu, který pořádala Akce D.O.S.T.

Hottinger vystoupil s přednáškou, která analyzovala současnou situaci ve Francii a v Evropě a její příčiny. Připomněl, že již maršál Pétain s Hitlerem chtěli budovat Novou Evropu bez hranic a v roce 1941 o tom dokonce v Paříži proběhla výstava (o tomto tématu informuje ve své knize i historik John Laughland).

Hitler, CIA a první předseda Evropské komise…

Připomněl i právníka Waltera Hallsteina, jehož Hitler požádal, aby vypracoval pravidla pro fungování Nové Evropy, kde by občané nerozhodovali o ničem. Hottinger řekl, že k tomuto plánu se po druhé světové válce vrátili Američané. Walter Hallstein se stal prvním předsedou Evropské komise… Též připomněl, že dle dokumentů, které v Americe zveřejnili v roce 2000, byli otcové evropské integrace Jean Monnet a Robert Schuman placeni z peněz CIA. Američané podporovali vznik evropské federace.

Hottinger řekl, že instituce EU jsou naprosto nedemokratické. 28 komisařů nikdo nezvolil, přitom oni mají monopol na vytváření legislativy, kterou se pak řídí členské státy EU. Evropská centrální banka si dělá s penězi, co chce. Připomněl, že prezident ECB Mario Draghi pracoval pro Goldman Sachs.

Anketa

Vadilo by vám, kdyby Sobotkova vláda dovládla s tolerancí Kalouska a ODS?

95%
hlasovalo: 12987 lidí

Euro vytváří nezaměstnané. Vyhovuje jen Němcům

Hottinger řekl, že EU má negativní vliv na francouzskou ekonomiku. Sedm milionů lidí je nezaměstnaných ve všech kategoriích a 11 milionů lidí žije v chudobě. 200 farem bankrotuje každý týden. Dluhy Francie jsou 2200 miliard euro, tedy 93 procent HDP. „Euro vytváří nezaměstnané,“ prohlásil. Euro totiž nevyhovuje všem ekonomikám, protože ty jsou rozdílné. Euro nejvíce vyhovuje Němcům.

Též připomněl, že Francouzi v roce 1957 nehlasovali v referendu o vstupu do EHS. Slibovalo se zachování národní suverenity, plná zaměstnanost a prosperita. Nic z toho EU nepřináší. Když Francouzi hlasovali proti Evropské ústavě, tak poté přišel Sarkozy a Merkelová s Lisabonskou smlouvu, která obsahovala to samé, pouze byly přečíslovány paragrafy.

Uvedl, že v Bruselu se v roce 2016 rozhodlo, že Francie má měnit své regionální uspořádání. Dle něj je to základ pro euroregiony, kdy zaniknou státy a jednotlivé regiony budou v Evropě regionů komunikovat přímo s Bruselem bez národních vlád. Hottinger řekl, že v Bruselu je 30 tisíc lobbistů, kteří prosazují legislativu vyhovující korporacím.

Také sdělil, že mezi záměry imigrace je i tlak na snížení mezd pro evropské pracovníky. „Česká republika to nemůže dlouho vydržet. Buď vystoupí, nebo zaplatí,“ zmínil povinné kvóty z Bruselu a návrh na pokuty.

Jak vyhrál Macron od Rothschildů…

Věnoval se i volbám ve Francii. Oligarchie dle něj nechtěla Fillona, protože je to katolík a protože by dobře vycházel s Putinem, tak přišla s příběhem, že platí své manželce. Dle něho Fillon nedělal ale nic nelegálního. Poslanci ve Francii mají právo zaměstnávat své manželky.

Macron se objevil v politice až v roce 2014, před tím pracoval v bance Rothschild. Když byl ministrem hospodářství Francie, tak zvýšil nezaměstnanost a zadlužení Francie. Macron je prý psychicky nevyrovnaný. V kampani byl financován Rothschildy a byl podporován NATO.

Macron na začátku neměl žádný program. V kampani použil gymnazisty, kteří navštívili 300 tisíc Francouzů a kteří sbírali data. Z dat mu prostřednictvím data processingu vyšla nejoblíbeněšjí slova, která pak používal ve svých projevech.

Macron měl masivní podporu všech médií. Jeho voličská základna tvoří ale pouze 24 procent Francouzů čili dle Hottingera nebude mít většinu ve francouzském parlamentu.

Aliance nadnárodních korporací a finančníků s liberální levicí

Tomio Okamura ve svém projevu řekl, že síla, která se proti vlasteneckým silám pustila, je ohromná. „Bruselští vítači migrantů bojují o všechno jako krysy zahnané do kouta,“ řekl. Elity dle něho musí prohrát, otázka je jen kdy. Alternativou k oficiálním médiím je dle něj internet a sociální sítě. Elity se budou snažit ale tato svobodná média potlačit.

Důležité dle něho bude pro evropské vlastence navázat spolupráci s Donaldem Trumpem. Současná evropská integrace dle něj zkrachovala. Evropské národy jsou pro Brusel nepřítelem, cílem je vytvořit multikulti superstát a zničit národy.

Probíhá rozvrat rodiny. Více než polovina dětí se rodí mimo manželství. Rozvrat společnosti totalitnímu superstátu v Bruselu vyhovuje, protože pak lidi lépe ovládá. Nyní vznikla aliance nadnárodních korporací a finančníků s liberální levicí a pravicí proti patriotům. Elity chtějí vytvořit nový globální světový pořádek.

Už tu jsou…

Okamura též zmínil, že Sobotkova vláda přijímá imigranty dobrovolně, mimo kvóty z EU. Tito lidé jsou umísťováni v Havířově, Předlicích, Brně a Jaroměři, což Sobotka potvrdil. Řekl, že existuje veřejný tendr na pronájem bytů pro uprchlíky, kam jsou přihlášeny i bývalé RPG Byty Zdeňka Bakaly, nyní Residomo. Okamura připomněl, že v roce 2015 zamítli Babiš, Sobotka i Bělobrádek návrh na zákaz propagace práva šaría.

Tomio Okamura rovněž poodhalil, proč SPD nekandiduje do Sněmovny se zemanovci. Lidé z vedení SPO prý na Okamuru zvyšovali hlas a kladli neadekvátní požadavky. „Nejsme malí kluci, aby s námi takto jednali,“ řekl Okamura.    

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Petřík

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Na akci Konečné se muž bál o život. Skončilo to bouřlivě

4:44 Na akci Konečné se muž bál o život. Skončilo to bouřlivě

V diskusi plzeňských občanů s předsedkyní KSČM a koalice STAČILO! Kateřinou Konečnou projevil obavy …