Islámský stát je jako komunismus či fašismus. Evropě hrozí obrovský průšvih, varuje Zdena Mašínová

07.03.2015 15:04

JINÝMA OČIMA Radikální islám lze srovnat s komunismem. Západní svět je zdevastován přehnaným materialismem a jestli to takhle půjde dál, navzájem se tady pobijeme. Takhle drsně se vyjadřuje sestra vůdců odbojové skupiny bratří Mašínů Zdena. Prý je potřeba, aby se uznávaní odborníci a bezpečnostní složky dali dohromady a společně hledali východisko.

Islámský stát je jako komunismus či fašismus. Evropě hrozí obrovský průšvih, varuje Zdena Mašínová
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zdena Mašínová

Anketa

Podporujete častější přítomnost vojsk USA či jiných států NATO na našem území v rámci cvičení, případně umístění stálé vojenské základny?

hlasovalo: 15339 lidí

"Západní společnost je degenerovaná a Islámský stát na tom vydělává. Pořád jsme zůstali primitivní společností. Totality jsou všechny stejné a je jedno, jestli jsou islámské, rudé či hnědé. Všechny v první řadě mrzačí elity. Jestli to takhle půjde dál, všichni se zde pobijeme," podotýká pro ParlamentníListy.cz Zdena Mašínová. Už skoro měsíc leží po operaci nohy v nemocnici nedaleko Olomouce a i tam prý vidí následky přehnaného materialismu ve společnosti. Pacienti se baví o kuchaření či křížovkách, personál se chová odlidštěně.

Začíná průšvih

"Problém je, že západní civilizace před léty začala tato etnika vstřebávat. Naučila je svému přehnanému materialismu. Klasickým příkladem jsou Turci v Německu. Přizpůsobili se západnímu blahobytu, ale vidí, že prosperita není věčná. V militantním islámu vidí řešení svízelné situace. Je to vidět v mnoha evropských mešitách. Mladé generace muslimských uprchlíků jsou velmi dobře ovlivnitelné a proto odchází bojovat za Islámský stát do Sýrie, Íránu i Libye. Tím, jak se tito lidé pak vrací do Evropy, začíná obrovský průšvih," vysvětluje s tím, že není všem dnům konec a i v Česku se může odehrát podobný masakr jako v pařížské redakci Charlie Hebdo.

Podle ní by se měli dát dohromady odborníci na islám a bezpečnostní složky v Evropě. "Je to na vzdělaných lidech z Evropy, kteří se snaží proniknout do náboženství, do islámu. Je na nich, aby se dali dohromady s rozvědkami, policií, armádou a mluvili o tom, kde jsou ohniska problémů. Měli by začít pragmaticky ovlivňovat společnost," podotýká.

Ztráta pudu sebezáchovy

Nejvíce si těchto nebezpečí pro západní civilizaci uvědomila, když se odhodlala navštívit bratra Josefa v Kalifornii. "Člověk tam na vlastní oči viděl ten přerod. Už na londýnském letišti Heathrow byla většina migrantů. A v Kalifornii to je úplné. Připadala jsem si tam jako v Africe či v Asii. Tam mají ale největší problém s lidmi z Mexika, s hispánci. Když si tam jde člověk shánět práci, to aby se načernil," vzpomíná.

Podle Zdeny Mašínové je radikální islám podobný komunismu. "Bolševismus se ve dvacátých letech začal šířit i na Západě. Proti tomu se postavil nacismus a střet byl nevyhnutelný," míní a dodává pro ParlamentníListy.cz: "Určitá ztráta pudu sebezáchovy hýbe Euroatlantickou civilizací. Zaostáváme v množení. Západní kultura upadá a populace slábne. Střední východ není k životu. Je celý přelidněný a proto se Arabové hrnou k nám."

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jan Rychetský

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

13:22 To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

Ministr vnitra Vít Rakušan neříká české veřejnosti pravdu o migračním paktu. Tvrdí to už i koaliční …