Klausovci píší primátoru Hudečkovi kvůli jeho podpoře gayů: Zvláště odpudivé

09.08.2013 17:21

Exprezidentu blízká konzervativní Akce D.O.S.T. napsala dopis pražskému primátorovi Tomáši Hudečkovi z TOP 09 kvůli tomu, že převzal záštitu nad Prague Pride homosexuálů.

Klausovci píší primátoru Hudečkovi kvůli jeho podpoře gayů: Zvláště odpudivé
Foto: praha.eu
Popisek: Tomáš Hudeček

„Jme tímto vaším rozhodnutím zklamáni, nikoli však překvapeni. Politická strana TOP 09, kterou representujete, založila svou image na konzervativně pravicové rétorice, díky níž jí v minulosti mnozí naivně dávali své hlasy, podporovali jejího knížecího kandidáta v prezidentských volbách a někteří do ní dokonce vstupovali. Vrcholní představitelé této strany bohužel opakovaně prokázali, že hodnoty, na které vábili své příznivce, chápou jako pouhou propagandu, jíž se nehodlají v praxi řídit,“ napsali v dopise primátorovi předseda Akce D.O.S.T. Michal Semín a její místopředseda Petr Bahník.

Zvláště odpudivý

Podle nich se Hudeček zařadil do zástupu konformních, ideově mělkých, kariérních figur, které vědí, co se v multikulturním světě patří.

„Letošní ročník Prague Pride má přitom v našich očích zvlášť odpudivý podtón. Nejen že bude, jako každoročně, exhibicí nepřirozenosti (a často i obscénností), ale nutně bude také připomínkou triumfu nadnárodní homosexualistické lobby, která nedávno svým vlivem na francouzskou socialistickou vládu prosadila ve Francii legalizaci homosexuálních „sňatků“ s právem adoptovat děti. Stalo se tak navzdory masovým protestům francouzského obyvatelstva, na které socialisté opakovaně reagovali brutálními policejními zásahy! Pouliční křepčení účastníků letošní Prague Pride se v tomto kontextu jeví jako bakchanální oslava politické zvůle a násilného umlčování oponentů!“ píše se dále v dopise.

Třetí ročník festivalu Prague Pride zaměřeného na gay, lesbickou, bisexuální a transgender tematiku se uskuteční od 12. do 18. srpna 2013 v Praze. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Petřík

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Na akci Konečné se muž bál o život. Skončilo to bouřlivě

4:44 Na akci Konečné se muž bál o život. Skončilo to bouřlivě

V diskusi plzeňských občanů s předsedkyní KSČM a koalice STAČILO! Kateřinou Konečnou projevil obavy …