Mašínová: Komunisti do Babiše a Bakaly narvali miliardy, aby pak okouzlili národ

31.01.2014 10:43

JINÝMA OČIMA S alkoholikem Milošem Zemanem na Pražském hradě je to obrovská sranda, říká ironicky Zdena Mašínová. Vrátila se z návštěvy bratra Josefa v USA a nestačí se prý divit. Ministrem financí Andrej Babiš, co do něj bolševici narvali miliardy, aby oslnil pronárůdek, jaký je skvělý podnikatel, to je prý síla.

Mašínová: Komunisti do Babiše a Bakaly narvali miliardy, aby pak okouzlili národ
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zdena Mašínová

„Dokážu připustit, že po roce 1989 zbohatlo několik slušných lidí, ale Andrej Babiš mezi ně rozhodně nepatří. Vždyť Agrofert získal s šesti estébákama. Nebuďme naivní. Tady v tom bolševickém pašalíku, který jsme tu měli skoro půl století, byli na roli milionářů někteří lidé připravováni. Babiš a Bakala, to jsou lidé, co do nich komunisti narvali miliardy, aby po určité pauze udělali na ten náš pronárůdek dojem, že má úspěšné podnikatele, a dostali se opět k moci,“ glosuje současnou situaci pro ParlamentníListy.cz Zdena Mašínová. Nedávno se vrátila z návštěvy posledního přeživšího člena odbojové skupiny bratří Mašínů, bratra Josefa, udělala si obrázek o politické situaci a mluví o obrovském průšvihu.

Pašalík plný ožralů

Anketa

Bude podle Vás Andrej Babiš úspěšným ministrem financí?

73%
27%
hlasovalo: 6237 lidí

Nakonec musela do USA, přesněji do Kalifornie, za bratrem Josefem Mašínem odletět z Letiště Václava Havla, což prý udělala jen s největším sebezapřením. O Havlovi totiž nikdy nemluvila moc přívětivě, nazývala ho alkoholikem. „Pašalík nám tady ostatně zůstal. Navíc řízený šílenci a ožraly. Nakonec jsme se té srandy, co si voliči mysleli, že bude s alkoholikem Zemanem, dočkali. Slovenský estébák okouzlil naše blbečky jako podnikatel, který nebude krást, přitom jej vyšlechtili bývalí mocipáni. Prý mu šlo o vydělávání peněz. Lituji další generaci, že se jí nabízí takový vzor. Lidé obětovali život za svobodu a ten nýmand vydělával peníze,“ rozčiluje se.

„Nejsem sice šovinista, ale nevím, proč máme mít Slovačisko ve vysokých funkcích, když se od nás oddělili. Jeho mantra zní, že tady platí daně a zaměstnává spoustu lidí, ale já vím, jak je platí. Zkrátka a dobře, nevěřím mu ani nos mezi očima,“ dodává ParlamentnímListům.cz s tím, že každý člověk, který zná životní příběh Andreje Babiše, k němu musí cítit nedůvěru. Dříve nebo později podle ní nově jmenovaná vládna bouchne jako časovaná bomba a premiér Bohuslav Sobotka se nestačí divit. Buď to prý zařídí křehká koalice anebo opozice v ČSSD v čele s Michalem Haškem.

Amerika plná hispánců

V poslední době vždy říkala, že by staří lidé měli sedět doma na zadku a nikam už nejezdit. Přestože už nikdy nechtěla cestovat moc daleko, o Vánocích se ještě vydala za bratrem Josefem. Právě v USA si prý opět uvědomila, jak si západní civilizace pod nohama podřezává větev. „Je mi líto, když vidím tento totální rozklad západní křesťanské civilizace. Kalifornie je sice krásná, ale vyplundrovaná. Není divu, když tam i ilegálové berou sociální dávky a volí. Myslím si, že si to s námi vyřeší příroda a bude to rozumné,“ dodává negativně.

V západním světě prý v obchodech či službách neviděla žádné bílé mladé lidi. „Jen přistěhovalce z Asie či Afriky. Nejsem rasistka, ale tohle je realita. Bílá mládež asi sedí u počítačů doma v ghettech za ostnatým drátem a hlídá je tam ochranka,“ doplnila. Když se z USA zhruba před deseti dny vrátila, byla z tuzemských novot však ještě více rozmrzelá. Samé zmatky, které směřují k velkému průšvihu. Nemyslí si nicméně, že je nějakou obrovskou negativistkou, ale považuje se za střízlivou realistku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jan Rychetský

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

13:22 To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

Ministr vnitra Vít Rakušan neříká české veřejnosti pravdu o migračním paktu. Tvrdí to už i koaliční …