Mluvil Václav Klaus st., slyšely jen PL: Z toho by Merkelová neměla radost. Ona organizuje výměnu obyvatel Evropy za migranty

19.09.2018 11:44

REPORTÁŽ V pondělí se v pražském Autoklubu konalo veřejné představení a křest knihy Aleše Valenty Německo: mýtus a realita. Knihu pokřtil autor její předmluvy Václav Klaus. Exprezident Václav Klaus na úvod řekl, že kniha vychází k výročí Mnichova. Dle něj je Valentova kniha hlubokým ponorem do současného Německa a je založena na detailních znalostech.

Mluvil Václav Klaus st., slyšely jen PL: Z toho by Merkelová neměla radost. Ona organizuje výměnu obyvatel Evropy za migranty
Foto: Hans Štembera
Popisek: Aleš Valenta a Václav Klaus

„Nepochybně by paní kancléřka z této knihy neměla radost. Ať to radši nečte,“ smál se Klaus. Podle Klause existuje obrovský rozpor mezi tím, jaký obraz imigrace o sobě šíří, a skutečností. Proto má kniha podtitul „Mýtus a realita“.

Anketa

Přijměte 50 sirotků ze Sýrie, předloží ve Sněmovně TOP 09. Jak byste hlasovali vy?

3%
96%
hlasovalo: 14059 lidí

Rusko se démonizuje, ale kolem Německa se chodí po špičkách, nepoklonkujme mu

V Německu dochází k totální politizaci všeho, jako u nás za doby pozdního komunismu. Politické vzdělávání je něco podobného jako u nás politické školení z doby komunismu a i u nás probíhá indoktrinace mládeže. Antifa se v Německu mobilizuje a u budov, kde Klaus vystoupil, probíhaly demonstrace Antify a mítink AfD musela ochraňovat policie.

Výměna původního evropského obyvatelstva za směs cizích imigrantů je dle Klause organizovaná. To je věc, která je pro lidi těžko uvěřitelná. „Rusko se démonizuje, ale kolem Německa se chodí po špičkách,“ řekl Klaus. Podle něj bychom neměli kolem Německa chodit v předklonu.

Historik a znalec Aleš Valenta, kterého čtenáři ParlamentníchListů.cz znají z několika rozhovorů, řekl, že v šedesátých letech na Západě proběhla neomarxistická kulturní revoluce a když nepochopíme ji, nepochopíme ani krizi současného Západu. Zvítězila ideologie totální rovnosti, multikulturalismus, útok na rodinu a národ. Neomarxistická ideologie pronikla celou společností. Výsledkem je politika záměrné výměny obyvatelstva, kdy původní Němci a původní Evropané mají být vyměněni cizími rasami a etniky.

Připomněl knihu Nepřátelské převzetí Thilo Sarrazina o neintegrovatelných imigrantech z islámských zemí. Již nyní jsou enklávy s muslimskou většinou, kam se bojí vstoupit i policisté. Německá levice hovoří o „rasistické většině“ Němců a hájí takzvané menšiny. Dle Valenty někteří autoři hovoří o tom, že se Němci vyznačují tvrdohlavostí, neznalostí míry a domýšlivostí (hybris). Existuje stranický kartel CDU/CSU, SPD, Zelených až po Die Linke. Německá hybris se dle něj projevila prohlášením Angely Merkelové, že pro odsun Němců nebylo ani morální, ani politické ospravedlnění.

Glajchšaltace a indoktrinace německé společnosti

V případě Saské Kamenice se dle něj mobilizovalo režimní soukolí, které podle něho doposud funguje. Režim včetně státních orgánů a médií používá manipulativních technik včetně brutální lži o tom, že prý došlo k pogromu na imigranty. Protestující byli paušálně odsuzováni jako extremisté a nacisté. Valenta položil otázku, zda Úřad na ochranu ústavy zlikviduje Alternativu pro Německo.

Celospolečenské napětí bude dle Valenty stále stoupat. Dle něho byl „boj proti pravici“ celostátně institucionalizován a zúčastňují se ho i CDU/CSU, které se definují jako střed. Neomarxisté v sedmdesátých letech ovládli instituce a ve školách a napříč společností probíhá boj proti tradičním hodnotám a prosazuje se antiněmecký duch. Levice zvítězila ve sporu historiků. Kdo je pravičák, je dnes podle německého diskursu rasista a antisemita. Valenta označil politiky AfD za disidenty – jsou napadáni extrémně levicovou Antifou a musí být pod ochranou policie. Antifa členům AfD pravidelně vyhrožuje násilím.

Glajchšaltace společnosti probíhá i tím, že svaz německých spisovatelů chce ze svých řad vylučovat členy AfD a lidé jsou kvůli členství v této straně vyhazování z práce. I fotbalové kluby dávají najevo, že členy AfD nechtějí mezi svými fanoušky. Média zamlčují kriminalitu imigrantů a píšou o tom, jak jsou uprchlíci utlačováni.

V Německu existuje Centrála politického vzdělání, která politizuje německou veřejnost v rámci idejí tzv. frankfurtské školy a široce pojatého „antifašismu“. Debata v Německu je fanaticky moralisticky zideologizovaná na boj dobra a zla. Politické vzdělávání je součástí výchovy a učí se v něm o nebezpečné pravici a pokrokovosti levice, dochází k politické indoktrinaci. Politické školení probíhá i ve firmách a lidé jsou kvůli svým názorům propouštěni z práce. Moralismus v Německu dogmatizuje omyl. Elity se prohlásily za majitele pravdy, ke které není alternativa – kdo s nimi nesouhlasí, je nacista.  

Anketa

Přijměte 50 sirotků ze Sýrie, předloží ve Sněmovně TOP 09. Jak byste hlasovali vy?

3%
96%
hlasovalo: 14059 lidí

Dobrolidi a cílená výměna obyvatelstva

V roce 2002 se ve Freiburgu dostali k moci Zelení, „dobrolidi“. V roce 2015 přijal Freiburg 3200 migrantů  a pro ně pracovalo 2500 dobrovolníků. Ve městě dokonce existuje „ekočtvrť“, kde se nejezdí auty, uprchlíci mají vše zdarma a nad jejíž branou je nápis „My jsme ti dobří“. Problémem však je, že Freiburg patří k městům s největší kriminalitou… Došlo tam k vraždě a znásilnění Marie Ladenburgerové Afgháncem, což Němce šokovalo.

Zločinci azylanti by měli být z Německa vyhošťováni, ale dle úředního postupu je to fakticky nemožné, protože ten jim umožňuje, aby se neustále odvolávali. Běžná praxe na přetížených azylových centrech je, že je imigrantům hromadně udělován azyl. Podle Valenty jde o plán cílené výměny obyvatelstva. V Berlíně jsou již celé čtvrti ovládané imigranty. Dochází k orientalizaci a islamizaci Německa. V Hamburku nominovala CDU na starostku muslimku. Polovina Turků volí SPD.

Přes polovinu Němců sice má obavy z islamizace Německa, ale liberální a neomarxistické elity jsou opevněny ve svých pozicích a nehodlají změnit politiku. Problémem je též judikát německého ústavního soudu, kteří říká, že cizincům náleží stejné sociální dávky jako německým občanům. Článek 1 německé ústavy totiž hovoří o lidské důstojnosti a extenzivní výklad tohoto článku je využíván pro masovou imigraci a neomarxistickou agendu.

CDU si stále udržuje převahu a uvnitř CDU pro Merkelovou neexistuje konkurence. Kvůli propadu SPD strana CDU připravuje spolupráci s postkomunistickou Die Linke. Příští rok proběhnou volby ve spolkových zemích Durynsko, Sasko a Braniborsko, kde by CDU mohla vládnout s Die Linke. Valenta označil CDU za „výrazně levicovou stranu“.

Německo se blíží k pluralitní totalitě

Podle něj AfD nepřekročí 20 procent na spolkové úrovni. Mohla by zvítězit v Sasku, ale tam se kartel ostatních stran spojí proti ní. Dílčí kroky pro dohled německé kontrarozvědky nad AfD již byly provedeny. Spolupředseda AfD Alexander Gauland vyzval k mírové revoluci proti vládnoucímu systému.

V Německu je kacířská myšlenka, že by se Němci mohli stát normálním národem s národní hrdostí. Většinově jsou Němci stádní, touží po jednotně a nechtějí konflikt. Proto jim vyhovuje CDU a Merkelová. Voliči preferují velkou koalici CDU/CSU s SPD a existuje velká důvěra ve státní mašinérii. Přichází protiútok kartelu stran proti AfD. Západní Německo je loajální kartelu Merkelové.

Došlo k odvolání Hanse Georga Maasena ze Spolkového úřadu pro ochranu ústavy, protože se ukázalo, že není spolehlivý. Zpočátku totiž nepodpořil informaci, že docházelo v Saské Kamenici k pogromům na imigranty. Je otázkou, zda si elita dovolí zakázat AfD.

Dle Valenty je Die Linke a část SPD proruská. Řekl, že když se Němci rozhodnou pro nějakou ideologii, tak na ní trvají třeba i do hořkých důsledků. Němci se považuji za filozofický národ. Za Adenauera se hovořilo o boji proti totalitarismu – tedy komunismu a nacismu, ale od 60. let se vede boj jen pouze proti fašismu, čili zločiny komunismu byly zamlčovány a za fašismus označovány všechny pravicové a konzervativní názory. Antifa dokonce dostává i veřejné peníze a veřejné úřady ji víceméně tolerují.

„Německo se blíží k pluralitní totalitě,“ řekl Valenta s tím, že vládnoucí kartel si mezi sebou rozděluje moc. Německo prohrálo válku, ale znovu diktuje Evropě a pomocí nadací si udržuje vliv v okolních zemích. Němci se drží principu, že „Němci mají vždy pravdu“. Kulturní revoluce proběhla v celé západní Evropě, ale pro Německo je specifický „antifašismus“, tedy boj proti čemukoli pravicovému.

Rozdíl mezi západem a východem. Likvidace bílé rasy je záměr

Dle Valenty jsou rozdíly mezi východním a západním Německem. Ve východním Německu nedošlo k takovému vymytí mozků jako na západě, východní Němci neprošli kulturní revolucí a východní Němci si ještě pamatují komunismus. Řadě východních Němců současný stav Německa připomíná NDR za Honeckera. Na západě Německa došlo k mnohem většímu zpolitizování a zglajchšaltování obyvatel. Na východě je AfD dvakrát silnější než v západním Německu. Centrála pro politické vzdělávání je německé specifikum, kdy je politická výchova státem institucionalizovaná.  

Václav Vlk starší v diskuzi řekl, že Antifa je levicovou obdobou nacistických SA, která má tradici již od dvacátých let.

Jiří Weigl řekl, že řada lidí si klade otázku, „co se to na nás ze Západu valí“, jaké to má kořeny a zda to je úmyslné. Řekl, že je pozoruhodné, jak v Německu od ideje rasové čistoty došlo k totálnímu obratu a k požadavku naprosté rasové pestrosti a potlačení původního německého prvku. Řada lidí si myslí, že toto je nedopatření, ale Aleš Valenta ve své knize dokazuje, že jde o záměr.   

Knihu Německo: Mýtus a realita je možné objednat ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Petřík

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Na akci Konečné se muž bál o život. Skončilo to bouřlivě

4:44 Na akci Konečné se muž bál o život. Skončilo to bouřlivě

V diskusi plzeňských občanů s předsedkyní KSČM a koalice STAČILO! Kateřinou Konečnou projevil obavy …