Pouštění do kalhot před cizáky. Martin Koller udeřil na téma obrany Evropy a sdělil, co je podle něj za válkou o policii

14.06.2016 11:41

ROZBOUŘENÝ SVĚT MARTINA KOLLERA Hnutí ANO si chce z policie vytvořit zásobárnu citlivých informací, myslí si bezpečnostní analytik Martin Koller v odpovědi na dotaz, co je dle něj za bitvou o reorganizaci policejních složek. Rovněž odsuzuje plán EU na darování miliard eur zemím, odkud přicházejí migranti. „Čím víc se bude platit, tím víc to přitáhne ilegálů,“ uvádí Koller pro ParlamentníListy.cz.

Pouštění do kalhot před cizáky. Martin Koller udeřil na téma obrany Evropy a sdělil, co je podle něj za válkou o policii
Foto: Hans Štembera
Popisek: Martin Koller

Anketa

Kterého světového státníka byste nejraději nechali zmizet?

hlasovalo: 11501 lidí

Stále nyní slyšíme o válce policajtů, přičemž jde o přeskupení specializovaných policejních útvarů a v té souvislosti o rozpory či přímo boj politiků za svou koncepci nebo za své chráněnce, lze-li to tak říci, neboť se zdá, že ministr financí Babiš z nějakého důvodu chrání plukovníka Šlachtu z ÚOOZ. Jaký názor máte vy?

Leckteré čtenáře nepotěším, ale při hodnocení čehokoli se nejraději opírám o vlastní praxi, pokud je možná ve vztahu k případu či problému, dále o analytický úsudek a v neposlední řadě si kladu první otázku římského práva. Rozhořčeny budou pravděpodobně tři skupiny čtenářů. Jako první ta, která stále věří ve sliby firmy ANO a neuvědomuje si realitu. Jako druhá ta, která sice realitu vidí, ale nechce si přiznat, že při volbách naletěla americkému reklamnímu týmu. Jako třetí ta, která má z existence a činnosti firmy ANO profit, nebo jej očekává, možná naivně. Rozhodně je, slušně řečeno, zpozdilé radovat se nad firmou ANO s tím, že odstavila od moci TOP 09 jen proto, aby dělala stejnou politiku, jen výrazně nebezpečněji a pokrytečtěji.

Budu se opakovat, ale firmu ANO považuji za vzor pokrytectví, hlavní převodovou páku amerických zájmů u nás, kde se jedno říká, a opak dělá. Úroveň vnitřních vztahů a různé problematické causy pomalu vylézají na světlo, přes veškerou snahu médií patřících majiteli firmy i dalších, které dokáže zaplatit. Takže pokud něco prosazuje firma ANO, nečekám nic dobrého, zvláště pokud se angažuje nadšený islamizátor a bojovník za omezování občanských svobod (počínaje internetem) na postu ministra spravedlnosti. A podobnými se to ve firmě ANO jen hemží. Stačí se podívat na jejich billboardy. Majitel se tam kření s jakýmsi dědulou a pod nimi je heslo „veselí důchodci“. Asi za těch 40 korun. Jenže to se těch dvou samozřejmě netýká. Spíš je to dvojka, která se důchodcům směje.

Podobnou komedií je reklama firmy ANO v televizích na téma výběru 18 miliard pomocí EET. Ještě nic nevybrali... realita bude podstatně skromnější. Takže chlubné lži a nestydaté ohlupování občanů a ještě partajní reklama ANO za peníze daňových poplatníků, možná i v rozporu se zákonem. Jen by mne zajímalo, kolik z těch imaginárních či virtuálních 18 miliard by končilo ve prospěch občanů a kolik ve prospěch firmy ANO?

Podle dosažitelných informací, které lze obtížně prověřit, se firma ANO snažila vytvořit spojením části Policie ČR a státního zastupitelství informační firmu pro vytvoření dalších kompromitujících materiálů vůči politikům ostatních stran. V některých případech se to již údajně, opakuji údajně, povedlo. Podivné je například zcela nelogické sbližování KSČM se zelenými jako filiálkou ANO, vyhlašované nedávno místopředsedou komunistů Šimůnkem. Nejen já jsem byl v šoku. Nicméně složky majitele firmy ANO jsou známé a málokterý politik čistý, zvláště pohybuje-li se v české politice desítky let.

Pravdivosti názoru, že ANO se snažilo o nějakou další pokryteckou causu s cílem dalšího posílení své moci při vytváření proamerické protinárodní fronty, odpovídá i povyk ze strany firmy proti reorganizaci policie. Jsem docela zvědav, jak se předvedou především sociální demokrati. Ti se nestyděli podpořit EET, přestože se jedná především o zdroj informací o konkurenci, který bude logicky končit na stole majitele firmy ANO jako ministra financí. Rovněž cenzura internetu je ukázkou práce firmy ANO, nejen ve prospěch majitele.

Ostraha během mistrovství Evropy ve fotbale byla nutná vždy, ale letos se mistrovství koná v Paříži, místě nedávného teroristického útoku a městě s velkou muslimskou komunitou; ostatně se někteří vyznavači islámu nechali slyšet se svými výhrůžkami útokem na tuto sportovní akci. Máme se tedy bát?

V Paříži se budou paralelně konat dvě velké mezinárodní akce, a to mistrovství Evropy ve fotbale a zároveň největší zbrojařský veletrh v Evropě, Eurosatory 2016. Cílů je tedy víc než dost. Ochranu obyvatel a návštěvníků lze označit za komplikovanou bezpečnostní operaci ve spolupráci armády a policie. Armáda údajně víc cvičí. Na druhé straně v ní slouží nezanedbatelný počet muslimů. Případné útoky budou pravděpodobně vycházet opět z muslimské komunity. Základem obrany budou především informace a preventivní zásahy. Pokud se nezdaří, bude se opět konat pouze uklízení po funuse doprovázené záplavou řečnění na obranu islámského multikulturalismu. Kdyby si Francie, především díky prezidentu Pompidouovi, nevytvořila obrovskou muslimskou komunitu, jejíž většina se nechce integrovat do civilizované evropské společnosti, neměla by současné problémy. Realitu uvidíme v nejbližších dnech.

Je to stejné jako s odebíráním zbraní bezúhonným občanům v Evropě, a to ještě pomocí různých byrokratických kejklů. Přitom zbraně samy nikoho nezabíjejí. Musí je mít v rukou lidé. Kdyby si Francie a Nizozemsko nevytvořily početné a neitegrovatelné muslimské komunity podporující teroristy, mohly by v Paříži či Amsterdamu ležet zbraně na ulicích – a nic by se nestalo. Politici, kteří ještě neztratili rozum a chtějí umožnit svým občanům právo na sebeobranu v době děsivé bezpečnostní krize, by měli požadovat od Francie a Nizozemska jedno. Odstranit teroristy a všechny ty, kteří je podporují, místo toho, aby následky své multikulturní poblázněnosti šikanovaly a ohrožovaly obyvatele dalších zemí EU! Nezabíjejí zbraně, ale lidé, v současnosti islámští teroristé! Nebo snad v Paříži hlídkují vojáci a policisté na ulicích proto, že v naší i jiných zemích mají bezúhonní občané zbraně jako jeden ze základních dokladů občanské svobody? Reprezentanti zemí, kteří si váží práv a svobod svých občanů, by měli byrokratický útok z Bruselu odmítnout bez ohledu na vyhrožování sankcemi.

Výhrůžky Německa a Francie Británii v případě brexitu se nedají nevnímat. Odstraší nebo naštvou tím další státy?

Státy nemůže nikdo odstrašit, nebo naštvat. Pouze jejich politické reprezentanty. Pokud se podíváme na naši vládu, její členové se třesou a zalézají už předem, počínaje mužným socialistickým premiérem. Neslavná EU byrokratů, korupčníků, bláznivých totalitářských ideologů a zbabělců už štve většinu obyvatel členských zemí. Ti si nechali líbit všemožnou buzeraci v naději, že bude líp. Jenže toto komediální heslo (made in firma ANO) se nedaří nikde uvést do života. Celá EU se potácí v dlouhodobé chronické hospodářské krizi, ubývá střední třídy a pro pracující má vedení pouze byrokratické šikanování ve stále větším rozsahu. Nadšenou islamizací nakomandovanou z Bruselu a Berlína pomyslný pohár přetekl. Pokud nebudou politici plnit svůj poslanecký slib a hájit zájmy svých občanů, včetně odchodu z EU, bude třeba je ve volbách vyměnit za jiné. „Nebát se a nekrást“ našeho prezidenta osvoboditele platí dodnes, možno říci ve zvýšené míře a především pro mnohé politiky. A tatíček Masaryk také říkal: „Tož budeme sedlat,“ když rostlo ohrožení země, nikoli budeme si pouštět do kalhot a plazit se před cizáky jako mnozí současní „vlastenečtí“ reprezentanti našeho státu.

Evropská unie uzavřela smlouvu s Tureckem, které se zavázalo nepouštět uprchlíky a migranty do Evropy proti úplatě v miliardách eur. Nyní se hovoří o plánu EU vydat 62 miliard eur pro severoafrické a blízkovýchodní země, abychom zastavili příliv lidí i z tohoto regionu. Lze si Evropu bez imigrantů takto koupit?

Vedení EU připomíná nevěrnou manželku vydíranou šmírákem. Vydírání nikdy nekončí a ona nakonec prodává potajmu veškerý majetek i vlastní tělo, jen aby mohla zaplatit. Ovšem reprezentantky eurototality, počínaje německou kancléřkou, by si prodejem těla asi moc nevydělaly. Jejich etnicko-sociální multikulturní experimenty zaplatí občané EU, a nejen EU, svým majetkem, sociálními jistotami a někteří i zdravím a životy. Evropa se díky jejich zbabělosti, vydíratelnosti, prodejnosti a zkorumpovanosti uplatí k ekonomické smrti. K velké radosti USA a možná i Ruska a Číny.

Čím víc se bude platit, tím víc to přitáhne ilegálů. A pravděpodobně o to i jde. Ale cokoli je dobré, aby se samozvané elity udržely u koryt. Existuje pouze jedna cesta, a to federalizovat EU, zrušit Lisabonskou smlouvu i dublinské dohody, odmítnout diktát sebevražedné hlouposti a lumpárny a samozřejmě americkou koloniální smlouvu TTIP s jejími geneticky či jinak „vylepšenými“ potravinami! Pokud nepůjde vývoj tímto směrem, bude třeba z EU odejít. Na současném vývoji mají zájem pouze Německo a Francie. Jenže bez okolních zemí, jejich levných pracovních sil a odbytu především německé produkce se i Německo a Francie zhroutí. Nějaké ztráty dotací se bát nemusíme. Platíme do EU zhruba stejnou částku.


 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Martin Huml

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Na akci Konečné se muž bál o život. Skončilo to bouřlivě

4:44 Na akci Konečné se muž bál o život. Skončilo to bouřlivě

V diskusi plzeňských občanů s předsedkyní KSČM a koalice STAČILO! Kateřinou Konečnou projevil obavy …