Pražský primátor Hudeček je veselý gay, a proto... Hájek se znovu ozval

14.08.2013 16:30

Bývalý vicekancléř prezidenta Václava Klause a šéfredaktor Protiproud.cz Petr Hájek se pozastavil nad tím, že pražský primátor Tomáš Hudeček z TOP 09 převzal záštitu nad festivalem homosexuálů Prague Pride.

Pražský primátor Hudeček je veselý gay, a proto... Hájek se znovu ozval
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Hájek s Michalem Semínem na akci D.O.S.T.

Podle Hájka se ze strany Hudečka může jednat o střet zájmů, neboť se o něm v kuloárech otevřeně mluví jako o člověku s homosexuální orientací.

Primátor Hudeček je prý sám poměrně veselým gayem

„Osobně mě nepřekvapuje, že 'pučistický primátor' za TOP 09 Tomáš Hudeček převzal záštitu nad takzvaným festivalem homosexuálů Prague Pride. Všichni socialističtí havlisté jsou do těchto 'pokrokových' kampaní zamilovaní a předhánějí se v tom, aby dali 'soudruhům v revoluci' najevo svou vzornou politickou korektnost. Minulý rok to byl jejich aktivista v ODS, primátor Svoboda, letos ho nahradila paní Černochová z téže politické strany. Jen se divím, že oba ještě nejsou v TOP 09 Karla Schwarzenberga, ale nejspíš to udělají až po volbách. Poněkud mě ale znepokojuje, že se u pana Hudečka ve věci záštity nad Prague Pride jedná o střet zájmů. Alespoň se o něm proslýchá a mezi zastupiteli TOP 09 je veřejným tajemstvím, že Hudeček je sám poměrně veselým gayem. Pokud o něm jeho kolegové nešíří pomluvy, je to podle mě střet zájmů jako hrom,“ řekl ParlamentnímListům.cz Hájek.

„Možná ale, že se to teprve dozvíme. Vždyť hlavní téma, které má před veřejností zastínit, o co při té hanbaté politické akci jde, je to, čemu oni tak hezky česky říkají coming out, tedy po našem 'přiznání barvy'. Třeba pan primátor Hudeček čeká právě na tuto příležitost, aby se svou duhovou barvou šel také hrdě ven. Pak by bylo hned srozumitelnější, proč zahájil homosexuální festival přímo ve své luxusní primátorské rezidenci. Proč následoval jako pilný žáček příklad americké ambasády, která včera rovněž osvítila svůj pražský letohrádek na duhovo. Také pěkný opakovaný coming out zástupce Obamovy administrativy,“ říká Hájek.

Na oslavu si připít teplým pivem Staropramen

„A když už se v této veselé družbě pokrokáři všech zemí opět pevně spojí, mohou si na oslavu připít teplým pivem Staropramen, které festival rovněž podporuje. A volební sponzoři TOP 09 jsou hezky transparentně pospolu na hromadě,“ zasmál se Hájek a dodal: „Alespoň pak ti z nás, kterým se takový obscénní exhibicionismus hnusí – včetně rozumnějších homosexuálů, jako je třeba Aneta Langerová – budou vědět, koho bojkotovat. V hospodách, v obchodech – i ve volbách.“

Hájek na svých stránkách Protiproud.cz kritizuje akci homosexuálů Prague Pride. Na webu například varuje před tím, že homosexuálové šíří infekční chorobu LGV, která vede ke znetvoření genitálií.

Akce D.O.S.T. proti zavírání a mlácení odpůrců homosexualismu

Petr Hájek označil předloni homosexuály za deviantní spoluobčany. Exprezidentu Václavu Klausovi blízká konzervativní Akce D.O.S.T. pořádá v pátek v 19 hodin demonstraci proti propagaci homosexualismu s názvem Braňme se duhové totalitě.

Na shromáždění vystoupí představitelé Akce D.O.S.T. i řada osobností veřejného života, zazní písně folkového zpěváka Tomáše Hameta a bude promítán film, který dokumentuje násilné počínání francouzské policie proti demonstrantům nesouhlasícím se zákonem o sňatcích homosexuálů. Sdružení rovněž rozjelo akci na bojkot piva Staropramen s názvem „Nepiju Teplý pivo, nepiju Staropramen!“ Tento pivovar je totiž partnerem Prague Pride.

Pochod pro rodinu pod záštitou kardinála Dominika Duky

Mladí křesťanští demokraté (MKD) pořádají v sobotu 17. 8. 2013 pod záštitou České biskupské konference kardinála Dominika Duky, biskupa Ladislava Hučka a senátora Jiřího Čunka již IV. ročník Pochodu pro rodinu, který se uskuteční ve stejný den jako plánovaný pochod Prague Pride. 

„Tento již IV. ročník pochodu za práva tradiční rodiny chápeme jako příležitost poukázat na současnou situaci, kdy zájmy tradiční rodiny nejsou dostatečně hájeny a slovo rodina jako hodnotový pojem čím dál více ztrácí na svém významu. Považujeme tento fakt za znepokojivý i s ohledem na události ve Francii a jiných zemích západní Evropy z posledních měsíců, kde jsou lidé za podporu tradiční rodiny a odpor k homosexuálním manželstvím pronásledováni či dokonce perzekuováni,“ řekl předseda MKD Petr Jurčík.

Trasa letošního pochodu začne ve 12:30 v ulici U Obecního domu a povede přes Staroměstské náměstí a Karlův most až na Klárov, kde bude pochod ukončen. Po skončení pochodu bude v kostele u sv. Jiljí sloužena bohoslužba.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Petřík

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

13:22 To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

Ministr vnitra Vít Rakušan neříká české veřejnosti pravdu o migračním paktu. Tvrdí to už i koaliční …