Přiznání Petra Nečase: S Nagyovou mám pevný vztah, počítám s ním i do budoucna

13.07.2013 12:37

Bývalý premiér Petr Nečas už netají svůj vztah s Janou Nagyovou. V rozhovoru pro deník Právo vztah se svou bývalou šéfkou kabinetu jednoznačně potvrdil. Nečas si za ním také stojí a počítá s ním i do budoucnosti.

Přiznání Petra Nečase: S Nagyovou mám pevný vztah, počítám s ním i do budoucna
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ex-premiér Petr Nečas

„S Janou Nagyovou máme spolu vztah. Je to pevný vztah a jednoznačně s ním počítám i do budoucnosti. A také za ní jednoznačně stojím,“ řekl Nečas rozhodně už v úvodu rozhovoru.

Petr Nečas pro Právo také vysvětlil, jak se dověděl o celém osudném zásahu na Úřadu vlády, při kterém byla zatčena Jana Nagyové. Byla to prý mladší dcera paní Nagyové, která mu volala. „Policisté dceru pozdě v noci vykázali z bytu, vyhodili ji na ulici a nedovolili ji jít domů pod záminkou, že je byt zapečetěný. Nedovolili jí vzít si ani věci, nechali tam do druhého dne zavřené psy bez ničeho. A takto jsem se o tom dozvěděl,“ říká Nečas. Stalo se tak prý ještě předtím, než detektivové dorazili na Úřad vlády.

Fotografie ze sledování považoval za bulvár

Podle dostupných informací ukázala prý Jana Nagyová některé fotografie ze sledování premiérovy manželky Petru Nečasovi. Pro Právo k tomuto Nečas uvedl, že se tak skutečně stalo, ale že fotky považoval za „bulvár“. „Bylo to označeno za fotky, které zřejmě pocházejí z bulváru, a já jsem je považoval za provokaci,“ řekl k tomu. Bývalý premiér k fotkám dále uvedl, že se mu prý na stůl dostalo x různých fotografií z bulváru a od paparrazzi nebo od soukromých bezpečnostních složek. "Dokonce i fotky mých dětí. Ale to jsem věděl, že jde zřejmě o nějaké soukromé bezpečnostní služby, a domnívám se, že mi je poslali, aby mi nějakým způsobem dali něco najevo," uvedl expremiér.

Je to vykonstruovaná věc

V usnesení o zahájení trestního stíhání tří exposlanců je podle Práva uvedeno, že Petra Nečase navedli k politické korupci Jana Nagyová spolu s náměstkem ministra zemědělství Romanem Bočkem. „Už toto ukazuje bizarnost úvah státního zástupce. Myslím, že i z této věty plyne, že je to celé bizarní, vykonstruovaná, selektivní a neobjektivní věc,“ řekl Nečas. „Celé to obvinění je blbost a tato věta to z toho jen vypichuje. Ta z toho dělá ultrablbost,“ míní bývalý premiér Nečas.


 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Co to je? Knihu koupili, ale prodávat ji nechtějí? Miloš Zeman zakročil

15:15 Co to je? Knihu koupili, ale prodávat ji nechtějí? Miloš Zeman zakročil

Kniha Spiknutí, která byla v minulém týdnu v pražském Arcibiskupském paláci slavnostně uvedena na tr…