Zdena Mašínová: Čekám třetí světovou válku. Když slyším o podpoře zločince Putina, stydím se za lidstvo. Západ je zdegenerovaný

21.08.2014 4:35

JINÝMA OČIMA Ruská propaganda je primitivní, ale funguje. Už se nedivím tomu, jak mohl ve třicátých letech Adolf Hitler zblbnout skoro celý národ. Totéž dělá Vladimir Putin teď. Jedinou nadějí jsou Poláci. Nemají tak krátkou paměť jako Češi. Rázná sestra vůdců protikomunistické skupiny bratří Mašínů Zdena se s tím nepáře. Situce na Ukrajině jí nedá spát.

Zdena Mašínová: Čekám třetí světovou válku. Když slyším o podpoře zločince Putina, stydím se za lidstvo. Západ je zdegenerovaný
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zdena Mašínová

Anketa

Který evropský národ máte nejraději? (Hlasování od 14.4.2016)

52%
1%
2%
32%
1%
2%
0%
hlasovalo: 9724 lidí

„Všichni jsme pro Rusy fašisti. Nejvíc mě děsí, jak je tahle propaganda primitivní. Podobné hloupé lži věřili kdysi Němci Hitlerovi," poznamenává pro ParlamentníListy.cz Zdena Mašínová. Situace ve světě ji nenechává klidnou. Západ je zdegenerovaný a proto se zmůže jen na směšné sankce proti Rusku.

Podpora Putina

„Čekám na třetí světovou válku. Putin má obrovskou podporu a bude z toho velký průšvih. Díky své délce života si ověřuji, jak mohl v třicátých letech Adolf Hitler zblblnout davy v Německu. Totéž se nyní děje u primitivů v Rusku. To je neuvěřitelné. Vždyť stačí, když se člověk podívá na ten jeho ksicht. A takový psychopat má skoro devadesát procent podpory. Stydím se za to, že jsem z lidské společnosti," pokračuje Mašínová.

Situace ve světě podle ní hraje do karet právě Vladimiru Putinovi. „I podle dnešních Rusů probíhala v Československu roku 1968 kontrarevoluce, tak jsou zblblí. Naivní Západ pak úplně zvoral rok 1989, protože si myslel, že vyhrál studenou válku. Američané dnes nevědí, kudy kam. Izrael, Sýrie, Irák, Ukrajina. Souhra těchto událostí může mít tragické následky jako před druhou světovou válkou. Veřejnost nemá zájem to řešit, události se podceňují, ale pštrosí politika vždy přivodila ještě větší problémy," dodává osmdesátiletá žena.

Degenerovaný Západ

Ostatně podle ní se Západ nachází ve stavu degenerace. „Má v kebulích jen ty prachy. Spojení materialismu a kapitalismu s východní nabubřelostí byla dost tragédie. Hlavně pro dnešní mladé generace. Mohlo by mi to být jedno, ale tyto vaše generace nejspíš zažijí zase časy nouze. Bude to mít jinou podobu než ty zážitky, co mám za sebou já, ale něco zlého přijde," obává se. Po útěku svých bratří na Západ totiž zůstala Zdena Mašínová v Československu a zažila všechny odstíny režimní šikany.

„Blahobyt je jako při výchově dítěte spíše k neprospěchu. Když ho budete chránit a bude jako v bavlnce, nebude připravené pro život. Stejné je to s celými společnostmi. Západu přeju, že si nemusel zažít hrůzy totality. Zkušenosti jsou ale nepředatelné, takže západní civilizace není připravená na podrazy, které přicházejí z Kremlu. Mám z toho obavy, už jsem kvůli tomu měla několik bezesných nocí," doplňuje pro ParlamentníListy.cz.

Směšné sankce

Sankce uvalené na Rusko kvůli okupaci Krymu se jí zdají směšné. „Západ si s tím absolutně neví rady a snaží se vyhlašovat různé sankce, ale je to úplně k ničemu. Ukrajina je zcela zničená a psychopat z Kremlu jen čeká na příhodnou situaci, aby si utrhl další kus. Jedině Pobaltí a Poláci mají sevřené zadky natolik, že na to budou dávat pozor a snad zavčas popostrčí i ostatní země z NATO do akce," vysvětluje.

Polsko je pro Zdenu Mašínovou kvůli historickým zkušenostem s Ruskem dnes jediným větším strážcem Vladimira Putina a jeho rozpínavé politiky. „Poláci nemají krátkou paměť jako má část téhle společnosti. Vědí, o co Rusům jde a kam to může vést. Západ je naivní, jestli si myslí, že takovými šidítky jako polovičaté sankce může jednat s takovým zločincem jako je Putin," končí s tím, že je proto ráda, že se Polsku daří po všech stránkách.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: Jan Rychetský

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bereme moc washingtonským elitám... Donald Trump složil slib a přišla politicky nekorektní smršť u mikrofonu

18:31 Bereme moc washingtonským elitám... Donald Trump složil slib a přišla politicky nekorektní smršť u mikrofonu

V roli prezidenta pronesl Donald Trump svůj první projev. Dal jasně najevo, že odteď bude navždy pla…