Šlouf u mě nebyl, odmítá Zeman. I kritiku, že za někoho agituje

08.09.2013 15:09

Prezident Miloš Zeman pro ParlamentníListy.cz důrazně odmítl kritiku, která na jeho adresu padla z úst předsedy ČSSD Bohuslava Sobotky a místopředsedy TOP 09 Miroslava Kalouska.

Šlouf u mě nebyl, odmítá Zeman. I kritiku, že za někoho agituje
Foto: Daniela Černá
Popisek: A odpovídal na dotazy novinářů

Zmínění politici se v pořadu Partie TV Prima pozastavovali nad tím, že prezident během předvolební kampaně objíždí kraje, přičemž je jako čestný předseda spjat s jednou z kandidujících stran, a to SPOZ.

„Doporučil bych pánům Kalouskovi a Sobotkovi, aby v rámci svého duchovního povznesení navštívili některé z mých setkání s občany v krajích. Zjistili by, že jsem nikde žádnou politickou stranu nepropagoval. Prezident to řekl v parku lánského zámku, kde s ministrem životního prostředí Tomášem Podivínským zasadil strom.

Důrazně odmítl také, že by se v Lánech setkal s lobbistou Miroslavem Šloufem, na což upozornil na sociální síti Twitter analytik Hospodářských novin Jindřich Šídlo.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

9:25 Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

Akce zakázána. Doslova. Plzeňsko je, zdá se, „průkopníkem“ praxe, kterou najdeme možná v padesátých …