Sperma Milana Kohouta: Máme vyjádření prezidenta Miloše Zemana

19.08.2015 12:14

Komentář k činnosti svérázného aktivisty a vysokoškolského pedagoga Milana Kohouta připojil už i prezident Miloš Zeman. V odpovědi na otázku serveru ParlamentníListy.cz ho vyzval, ať u sebe doma ubytuje imigranty, jak sliboval. Zeman reagoval na poslední medializovaný Kohoutův „počin“, tedy vylití vlastního spermatu do svěcené vody v kostele.

Sperma Milana Kohouta: Máme vyjádření prezidenta Miloše Zemana
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident republiky Miloš Zeman

Anketa

Jakou školní známkou hodnotíte Miloše Zemana v polovině jeho prezidentského mandátu?

82%
5%
3%
2%
8%
hlasovalo: 36816 lidí

Milan Kohout, někdejší disident a nyní vysokoškolský pedagog, vešel v obecnou známost svým postojem k uprchlické krizi. Před časem v pořadu Michaely Jílkové Máte slovo svérázným způsobem bojoval za masivní přijímání uprchlíků a vyzval, aby každá česká rodina do svého domova přijala aspoň jednu uprchlickou rodinu.

Sklízel za to mnohdy tvrdé názory čtenářů na internetu i na demonstracích. Na veřejnosti se později několikrát objevoval s transparentem, aby Česko přijalo minimálně milion imigrantů. Čím více bylo o Kohoutovi slyšet, tím více začaly na veřejnost vyplouvat některé jeho minulé „kousky“.

Tím posledním se Kohout dokonce pochlubil sám na svém facebookovém profilu. V reakci na údajný radikalismus docenta Martina Konvičky, bojujícího proti islámu v České republice, zveřejnil Milan Kohout fotografie, na kterých do svěcené vody v polském kostele vylévá své sperma. Dle svých slov Kohout chtěl, aby se jeho militantní ateismus, který podle něho má v genech, a tedy i ve spermatu, vsákl do kůže tamních věřících a rovněž z nich udělal ateisty.

Tento čin se setkal s ostrou kritikou napříč společností i politickým spektrem. Nyní se k němu vyjádřila i hlava státu. Prezident republiky Miloš Zeman se Kohoutovi vysmál.  

„Lituji pana Kohouta, že svoje spermie nemůže uplatnit vhodnějším způsobem,“ řekl Miloš Zeman pro ParlamentníListy.cz.

Prezident se ovšem vrátil také ke Kohoutovu slibu, že u sebe doma ubytuje uprchlíky. „A pokud jde o podporu nelegálních migrantů, doporučoval bych mu, aby si alespoň jednoho z nich vzal do rodiny, pak bude jeho podpora méně pokrytecká,“ doplnil k tomu prezident Zeman.

Poté, co bulvární server Extra.cz upozornil, že o Kohoutovu „produkci“ v polském kostele se začalo zajímat Velvyslanectví Polské republiky, začal performer vše mírnit a napsal, že to třeba vůbec nebylo jeho sperma, ale pouze vaječné bílky.

„A co je velmi ilustrativní vzhledem k respektu k západním demokratickým hodnotám stavícím na presumpci neviny, vůbec, ale vůbec nikdo se z těch uražených křesťanů katolíků a jejich nohsledů nezeptal, jestli nebyla celá performance jen uměle vykonstruovaná a iluzorní a jestli jsem skutečně nalil do křtitelnice své semeno, či jen vodu, zdali v té láhvi bylo vlastně jakési semeno, či jen trochu rozmixovaný bílek od snídaně v hotelu!!!“ napsal Kohout.

Na sociálních sítích se poté začaly objevovat spekulace, že to Kohout napsal, protože dostal strach. Blogerka Lucie Sulovská napsala, že akci Milan Kohout prováděl ve vojenském kostele v polské Vratislavi a tamní farnost už byla informována. „Tipuji, že jej v brzkém čase čeká do Polska další cesta. Možná již i na cizí náklady,“ napsala k tomu.

Lidovecký ministr zemědělství Marian Jurečka označil Kohouta „ultra debilem“, europoslanec za KDU-ČSL Tomáš Zdechovský zase napsal, že je to „prase a úchyl“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radim Panenka

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

9:25 Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

Akce zakázána. Doslova. Plzeňsko je, zdá se, „průkopníkem“ praxe, kterou najdeme možná v padesátých …