To nebyly burkiny, to bylo horší! vystupuje rodič-aktivista, který trpěl kvůli dceři a islámu. Má prsty v této ,,kauze" i jiné informace

13.07.2017 6:32

„I v některých muslimských zemích zakazují burkiny. Ať si Evropan zkusí jít obutý do mešity, nebo v bikinách na pláži někde v ortodoxní muslimské zemi,“ tvrdí Hynek Charous, který odmítl účast dcery na školní přednášce o islámu a stal se aktivistou proti multikulturní výchově v Čechách. Podle něj se pomocí migrační vlny pomalu, ale jistě podaří ničit národní suverenitu unijních zemí a národní státy jako takové. Cílem je vytvořit jeden velký evropský superstát s jedinou vládou a armádou.

To nebyly burkiny, to bylo horší! vystupuje rodič-aktivista, který trpěl kvůli dceři a islámu. Má prsty v této ,,kauze" i jiné informace
Foto: archiv H. Charous
Popisek: Hynek Charous

Co si myslíte o bouřlivé diskuzi kolem burkin a o koupacím oděvu muslimů na českých koupalištích? 

V té bouřlivé diskuzi má prsty tak trochu i naše skupina. Od známého jsem na sociální síti viděl fotky zahalených muslimek koupajících se v aquaparku a na první pohled bylo vidět, že nejde jen o burkiny, ale běžný muslimský oděv.  

Vy jste iniciovali zmedializování této události? 

Rozhodně to není jen naše zásluha, řekněme, že jsme k tomu také výrazně přispěli. Lidí, kteří však na tuto záležitost poukazovali, bylo určitě více. Probírali jsme to v naší skupině a řešili jsme, jak to uchopit. Nejde totiž jen o to, že se koupou v oblečení, zatímco pro ostatní platí jiná pravidla s jasně definovaným koupacím oděvem. Nikdo nesmíme nosit ani kapsové plavky, nohavice musíme mít nad kolena a najednou vidíte tohle. Není to ani hygienické. I kdyby to byly burkiny, je do očí bijící, proč to jedněm povolit, a druhým ne. V rámci Koránu, pokud mluvíme o fundamentalistických muslimkách, což předpokládám, že tyto byly, jinak by nevstupovaly oblečeny do bazénu, mají zakázáno se odhalovat i před ženou nemuslimkou. Pochybuji tedy, že by se před vstupem do bazénu sprchovaly. V rámci Koránu mají manuál i k tomu, jak mají správně vykonávat tělesnou potřebu. Pokud by tedy strikně dodržovaly islám, neměly by se po stolici ani otírat papírem (může být na něm písmo Mohamedovo, což by byl hřích) a to spousta lidí takové věci ani netuší. Je v rámci hygienických norem zvláštní, že to dotyčný aquapark toleruje.  

Anketa

Kdo má vaši důvěru?

hlasovalo: 4978 lidí

Paradoxně v Marakéši, některých částech Egypta a jiných muslimských destinacích burkiny zakázali, a my to tady vesele tolerujeme. Zaregistroval jsem pár reakcí, které se zastávaly dotyčných rekreantek. Jsou to výkřiky zmatených maloměšťáků, kteří si připadají světoví tím, že budou extra multikulturní. Rád bych tedy poukázal na to, že i v některých muslimských zemích zakazují burkiny, a my se toto etnikum snažíme tolerovat snad ve všem. Ať si Evropan zkusí jít obutý do mešity, nebo v bikinách na pláži někde v ortodoxní muslimské zemi. Ten kontrast mezi jejich pravidly a naší tolerancí je veliký. Nedávno jsem byl na koupališti v moravských Kovalovicích. Byl tam jediný stánek s občerstvením, kde měli jen a pouze kebab. A hádejte co? Na ceduli s tou jejich mňamkou na mě civěl nápis, že používají maso z halal porážky. Kde to jsme? Jejich zákazníci, kde jsem neviděl jediného muslima, vůbec netušili, co podporují, natož, co to halal znamená.

Takže podle vás bychom měli zakázat podobné koupací úbory tak, jako to učinili v desítkách francouzských měst na plážích? 

Rozhodně. Takové situace nejsou jen o studu, nebo pokynech Koránu. Jde hlavně o to, že vyjadřují příslušnost k nějaké fanatické skupině a zároveň jde o symbol netolerance a neakceptace vůči jiné kultuře nebo nevěřícím. Symbolizují mimo jiné, že ženy nemají téměř žádná práva a muži jsou jim nadřazeni. Právě ta symbolika nadřazenosti muslimů nad jejich ženami, ale hlavně nad nemuslimy se mi nelíbí. Když vidíte, jak jsou na francouzské Riviéře muslimy napadány ženy, které se koupou v bikinách, tak už to, že my jim naopak vše tolerujeme, je celé postavené na hlavu. Tam, kde jim ustoupíme, jsou schopni okamžitě daný prostor nejen vyplnit, ale dále se rozpínat právě s vědomím, že my jsme dostatečně ochotni jim ústupky činit. To mi vadí nejvíce. Teď to zatím jen zkoušejí. Až jich bude větší počet, začnou si vše brát silou. Netřeba rozsáhlé argumentace, stačí se podívat do mnoha zemí západní Evropy, kde je už nyní početná muslimská komunita. 

Jak pokračuje činnost vaší skupiny, která českým školám rozesílá dopis, v němž varujete před nebezpečím neobjektivních přednášek neziskových organizací o islámu?  

Přiznám se, že díky prázdninové době činnost trochu usnula, ale hodláme pokračovat v konfrontaci nejen proti neziskovým organizacím, ale proti všemu, co potírá vlastenectví a upřednostňuje zhoubný globalismus, a především ideologický multikulturalismus. Jak se prázdniny budou blížit ke konci, budeme opět aktivnější. 

Člověk v tom dění kolem sebe vidí jistou logiku. Nacisté i komunisté měli svoji ideologii, pomocí které dokázali ovládat ostatní. Dnes, v období globalismu, se vládnoucím elitám dostal do rukou zcela bez jakékoliv námahy také jakýsi ovladač a má jméno islám, díky kterému mohou ovládat masy na celém světě. Proto je z jejich strany taková podpora tohoto náboženského fašismu. Vše směřuje k tomu, aby bylo jedno světové náboženství. Podívejte se, jak je upozaďováno to křesťanské. Dnes zní z Vatikánu naprosto opačná rétorika, co se islámu týče, než za papeže Benedikta XVI. Vyvolává to ve mně podezření, že papež Benedikt XVI. byl odvolán účelově, nikoliv kvůli špatnému zdravotnímu stavu. Místo, aby se současný papež František zastával svých křesťanů, kteří jsou utlačováni v zemích s muslimskou většinou, preferuje zejména muslimské uprchlíky, líbá jim nohy, obhajuje islám. Na obranu perzekvovaných křesťanů jsem neslyšel jediné slovo, zato o muslimských migrantech se vyjadřuje jako o daru pro Evropu. Přitom jsem v dnešní době nezaregistroval jeden jediný případ, že by křesťané jakkoliv pronásledovali muslimy. Vyjádření jsou úplně opačná, než by kvitoval každý se zdravým rozumem. 

Ještě zpět k těm dopisům pro školy. Kolik jste jich obeslali a jaké byly reakce? 

Reakce nepřišly v podstatě žádné a my jsme ani žádné nečekali. O tom to nebylo. Obeslali jsme desítky škol, které jsme do prázdnin stihli, nicméně jde o opravdu těžkou práci. Mám seznam všech škol v republice a selektujeme ty, které se různých multikulturních, promigračních a jiných programů účastní. Počítáme spíše s tím, že větší záběr bude mít prezentace dopisu v médiích. To se vcelku daří a to je naše cesta.

Ani ne rok po vyklizení uprchlického tábora v Calais francouzskými úřady se migranti opět k městu vracejí. Už jsou jich údajně stovky a jejich počet roste. Jejich cílem je dostat se do projíždějících vozidel, zemřel kvůli tomu už jeden řidič kamionu. Dal se návrat migrantů na toto místo čekat? 

Chtělo by se mi říct, že celá migrační krize je obrovským selháním eurounijních politiků. Ono to ale tak podle všeho není. To, že od nich slyšíme, jak je třeba vlnu zastavit, je jen taková jejich hra. Je to jen a pouze všechno lživá rétorika. Pomocí migrační vlny se totiž pomalu, ale jistě podaří ničit národní suverenitu unijních zemí, respektive národní státy jako takové. Chtějí vytvořit jeden velký evropský superstát s jedinou vládou a armádou. Něco po vzoru Spojených států amerických, kde to bylo ale přirozenou cestou, protože šlo většinou o původní obyvatele Anglie a Francie – nepočítám-li nativní Američany. V Evropě s tím mají určitý problém zejména díky určitému patriotismu jednotlivých států a vzpurnosti jejich obyvatel. Proto se politice Evropské unie migrační vlna dokonale hodí. Navíc s sebou nese novou, levnou voličskou základnu. 

Když se dnes podíváte na Google maps, už tam nevidíte nápis Czech Republic – Česká republika, ale vidíte tam Czechia – Česko. Už jen to, že se jim slovo republika podařilo vymazat ze všech názvů konkrétních států, něco naznačuje. To samozřejmě není jediná indicie. Slovo republika je symbolem toho, že stát je samostatný a suverénní. Potlačování národních států je tedy evidentní a migrační krize tomu má napomáhat. Co si myslet třeba o tom, když v jedné z hal Evropského parlamentu visí nápis: Největším zlem lidstva je národní stát? Eurounijním politikům se migrace do Evropy velmi hodí a pochybuji, že bez masového odporu veřejnosti, jako jsou demonstrace a podobně, bude nějaká možnost to potlačit či zastavit. Evropská agentura Frontex pak namísto hlídání Schengenu pomáhá neziskovým organizacím přímo u afrických břehů s importem migrantů do Evropy, což je skandální. 

Vedle migrační vlny je velkým nebezpečím také zejména jednání neziskových organizací, které spolupracují s převaděči. Jsou to polomafiánské organizace, které tímto zničí Evropu za účelem vlastního prospěchu a zisku. 

Dnes už se nedá rétorice západních politiků a vládám, kde je levice ve velkém zastoupení, věřit nic. Když například slyšíte Merkelovou, která prohlásila, že se během Summitu G20 v Hamburku bezpečnostním složkám podařilo zvládnout situaci, tak se může člověk jen zasmát. Velkým problémem je nepojmenovávání věcí pravými jmény. Upuštění od nebezpečné politické korektnosti je základním krokem k tomu, aby se děly věci správným směrem. Dokud lidé nebudou beztrestně moci otevřeně mluvit a budou svázáni právě politickou korektností, tak se z toho marasmu nedostaneme. V pár západoevropských zemích, například ve Švédsku, je dokonce už jen kritika migrační politiky a etnických menšin trestným činem.

Evropská unie byl skvělý projekt na začátku, volný pohyb osob, otevřený trh, ale co se z toho stalo dnes? Je centrem příkazů, zákazů, různých regulací a tak dále. Jaký z toho mají profit malé země jako Česká republika? Dotace? Ty jsou námi draze zaplaceny. Osobně jsem samozřejmě rád, když česká ekonomika zažívá růst, ale to nepotrvá věčně, když i nás zasáhne migrační vlna po chystaném sjednocení sociálních dávek v rámci Evropské unie pro všechny migranty.

Kdybych měl použít jeden jediný argument proti přijímání muslimských migrantů do Evropy, tak je to zejména kriminalita, která v západních zemích roste; a jsou na to i statistiky. V již zmíněném Švédsku multikulturní soužití dotáhli k dokonalosti tak, že tam máte obrovské množství no-go zón, kam se bojí i policie, vzrostla jim kriminalita, rodilí Švédové jsou osekáváni na svých právech a svobodách a dalším jevem je stěhování Švédů do bezpečnějších zemí. Zelenorudá koalice svými kroky za poslední desítky let způsobila, že Švédsko už není a nikdy nebude nejbezpečnější zemí Evropy. Další na řadě je Francie, Německo, brzy i Velká Británie. Já se opravdu nechci dočkat toho, že budeme i u nás řešit podobný problém.

Připravujeme se v Evropě o vlastní svobodu?  

Každopádně, a nejenom tím, že nás zaplaví islám. Až muslimská komunita v té které zemi bude mít dostatek volebních hlasů, aby ve volbách vyhrála jejich politická strana s předem známým programem, bezesporu obsahujícím aplikaci práva šaría v dané zemi, je celkem nasnadě, co se bude dít. Kdo si přečetl byť jen pár fragmentů z Koránu, tomu už teď musí naskočit husí kůže. Už nyní je nepochopitelné, jak jim jde vládní levice spolu se Zelenými napříč unijními zeměmi na ruku. Na úkor svobod rodilých Evropanů, samozřejmě. Vypadá to, že v západní Evropě bude švédský model brzy rozšířený. V Německu se bojí něco napsat nebo říci, aby nepřišli o práci, a to třeba jen za nevhodný příspěvek na sociálních sítích. To není sci-fi, to se opravdu děje. Kam to směřujeme? 

Sotva jsme se zbavili komunistické totality, máme tady něco mnohem horšího. Horšího v tom, že je nám vnucováno nepřizpůsobivé, nenávistné a fanatické etnikum, které – přiznejme si to – budeme muset živit a nikdy nám samo přínosem nebude. Naopak. 

Obrovské nebezpečí je i v tom, co produkují vysokoškolské fakulty se sociálním zaměřením. Jejich početní absolventi – s dostatečně vymytým mozkem a přebujelým sebevědomím díky lacinému titulu za studium o ničem v kapse – jsou pro současný eurounijní establishment tou nejlepší ideologickou zbraní, co si pro dokonání svého multikulturního díla v Evropě může přát. Kam budou tito novodobí revolucionáři v budoucnu směřovat naši vlast? Bojím se domýšlet.

reklama

autor: Zuzana Koulová

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Na akci Konečné se muž bál o život. Skončilo to bouřlivě

4:44 Na akci Konečné se muž bál o život. Skončilo to bouřlivě

V diskusi plzeňských občanů s předsedkyní KSČM a koalice STAČILO! Kateřinou Konečnou projevil obavy …