Tvrdý pád nejtvrdší ženy Česka. Bulvár popsal její první noc ve vazbě

16.06.2013 10:40

Končící tajemnice premiéra Jana Nagyová prožila ve vazební věznici první noc. Myslela během ní na poslance Davida Ratha, který je ve vazbě již déle než rok? Tuto otázku si klade bulvární deník Blesk, který přináší informace o údajně „nejtvrdší ženě Česka“.

Tvrdý pád nejtvrdší ženy Česka. Bulvár popsal její první noc ve vazbě
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Nagyová a Roman Jurečko

Když poslanec David Rath popisoval svým kolegům ze sněmovny poměry v novodobých věznicích, mluvil o tortuře, lámání lidí a užívání estébáckých metod. Dočká se jich i Nagyová. Některé úkony, o nichž mluvil Rath, neminou ani Nagyovou.

Bídná vězeňská strava

„Jednou z nejnepříjemnějších situací musela bývalá šéfka Nečasova kabinetu a dalších pět stíhaných v její kauze projít už včera. Při vstupu do věznice obvykle obvinění musí projít tělesnou prohlídkou, na jejíž nedůstojnost si stěžoval už David Rath. Naneštěstí pro obviněné se procedura opakuje vždy, když věznici opouštějí nebo do ní vstupují,“ upozorňuje Blesk.

Upozorňuje také, že své dcery, které vyjádřily lásku a podporu své mamince na sociální síti, uvidí Nagyová toliko jednou za čtrnáct dní. Jejich rozmluvám bude navíc vždy přítomen policista. Na duchu odvolanou tajemnici premiéra pravděpodobně neposílí ani vězeňská strava či skutečnost, že na teplou sprchu bude mít nárok jen dvakrát týdně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Na akci Konečné se muž bál o život. Skončilo to bouřlivě

4:44 Na akci Konečné se muž bál o život. Skončilo to bouřlivě

V diskusi plzeňských občanů s předsedkyní KSČM a koalice STAČILO! Kateřinou Konečnou projevil obavy …