Ty fašistická ku*vo... Černochová dostala velice výhružný vzkaz

11.10.2013 11:25

Starostka Prahy 2 Jana Černochová dostala velmi vulgární e-mail, v němž jí pisatel nadává do „fašistických kurev“. Starostka ale neváhala a obsah mailu zveřejnila na svém facebookovém profilu. A nestačila se divit. Lidé ji totiž odepisují, že není rozhodně sama, kdo od tohoto autora dostal někdy takto obhroublý vzkaz. Pisatelem má podle nich údajně být jistý mladý komunista z Prostějova.

Ty fašistická ku*vo... Černochová dostala velice výhružný vzkaz
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Černochová

Starostce Prahy 2 Janě Černochové přišel podivný a navíc velmi vulgární e-mail, který reaguje na nedávnou akci Komunistického svazu mládeže, nazvané Třídní boj namísto světové války. Akce se konala toto pondělí na Náměstí Míru. Jenže Černochová tehdy nechala na komsomolce zavolat policii a městské strážníky, neboť dotyční křičeli do ampliónů, rušili tím občany a navíc poutali na sebe i tím, že měli na transparentech hákové kříže.

„Nejen, že staré lidi, pamatující válku, muselo velice rozrušit, pokud najednou viděli nějakou fašistickou symboliku, z ampliónů slyšeli němčinu a vojenská těžká auta uprostřed Prahy v klidové zóně, která slouží jako park,“ sdělila před pár dny ParlamentnímListům.cz k akci Černochová.

Nyní ji ale do e-mailové schránky přišel vzkaz údajně od jistého mladého komunisty. „Nazdar ty fašistická kurvo ještě jednou na nás zavoláš policajty...,“ zní začátek tohoto velmi hrubého mailu. Jeho celé znění pak starostka vyvěsila na svém facebookovém profilu.

„Ano, tento e-mail mne skutečně přišel,“ přitakala ParlamentnímListům,cz Černochová, která na svůj facebookový profil také vyvěsila názor, že e-mail je jeden z důvodů, proč volit pravici.

Volte pravici, zamezte návratu komunistů, připsala Černochová

„Jenom pro utvrzení všech pravicově smýšlejících lidí, že má smysl volit pravici a zamezit návratu komunistů a atmosféry strachu... Je mi z toho zle a omlouvám se, že sem dávám něco tak sprostého, ale kdo nevidí, neuvěří... Reakce ´komunisty´ na moji kritiku zneužití shromažďovacího práva na nám. Míru, kam nám vjel konvoj těžkých aut bez povolení, lidi odskakovali z chodníku, tramvaje stály, auta nejezdila....,“ uvedla Černochová na internetu a ParlamentnímListům.cz řekla víc.

„Mne ten mail ale nevylekal, jsem již zvyklá na cokoliv. Já jsem z toho měla jen pocit, že to psal nějaký primitiv a člověk, který zřejmě ani nedokončil základní školu, a to podle těch hrubek. To je podobné, jako když jsem navrhovala významný den Jana Palacha, tak mně chodily také vulgární sms a e-maily ve znění, ať umřu na rakovinu dělohy, že jsem modrá svině a já nevím, co všechno. Takže rozhodně mne tyhle věci nerozbrečí, fakt ne. Ale spíš mám takový pocit, že ti lidé, co něco takového píší, tak musí být nějak velmi frustrovaní. Tento pán, tedy pisatel, zřejmě hodně frustrovaný je,“ dodala ParlamentnímListům.cz Černochová.

Když ale prý e-mail vyvěsila na svém profilu, tak ji údajně překvapily reakce jiných lidí. Jeden pán prý dokonce připsal, že autorem psaní je jistý Aleš Rozsíval z Prostějova a to vzhledem k podobné stylistice a podobným hrubkám, neboť prý i jemu kdysi chodily podobné reakce. Díky nim dokonce na pisatele podal trestní oznámení a následně se zjistilo, že jde právě o Rozsívala.

Mezinárodní protiválečná akce nazvaná „Třídní boj namísto světové války“, začala už 29. září v německém Mnichově, odkud auta vyjela, aby dále pokračovala městy směrem na Prahu, kde akce skončila v úterý. Podivná kolona, která neunikla pozornosti, se cestou však musela potýkat s řadou potíží. A to nejen na německé, ale i na české straně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Olga Böhmová

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

9:25 Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

Akce zakázána. Doslova. Plzeňsko je, zdá se, „průkopníkem“ praxe, kterou najdeme možná v padesátých …