Véčkař Chaloupka se opět rozjel: Cikánská arogance už překročila všechny meze

22.06.2013 19:14

V sobotu odpoledne se v Duchcově sešli občané, aby protestovali proti místním Romům. Ti nedávno brutálně napadli manželský pár. Otec jedné z útočnic napsal dopis starostce, v němž uvádí, že se vlastně nic nestalo. A to rozčílilo poslance Otto Chaloupku z Věcí veřejných.

Véčkař Chaloupka se opět rozjel: Cikánská arogance už překročila všechny meze
Foto: red
Popisek: Otto Chaloupka

Zmíněným dopisem zároveň Rom pozval starostku Duchcova na shromáždění, které Romové naplánovali v odpověď na mítink Dělnické strany sociální spravedlnosti. Podle občanského sdružení Konexe, které romské shromáždění pořádalo, propaguje dělnická strana neonacismus. To řekla iDnes.cz jedna z členek sdružení.

Lidé brzy vezmou spravedlnost do svých rukou

Když se poslanec za Věci veřejné Otto Chaloupka dozvěděl o obsahu romského dopisu starostce, napsal rozhořčeně na sociální síť: „Vaše vyjádření o vaší tlupou napadených manželích je za hranicí přijatelnosti. Vaše (cikánská) arogance přerostla už dávno do rozměru, které vyžadují reakci.“

A pokračoval: „Slušní lidé dlouho snášeli vaše krádeže, agresivitu a neoprávněné požadavky na další a další výhody. Ale jak každý rozumný člověk ví, tohle nemohlo pokračovat do nekonečna.“ Chaloupka proto chápe, že se lidé bouří. A nevyloučil, že brzy vezmou spravedlnost do vlastních rukou. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: lze

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

13:22 To Rakušan nechtěl: Ve věci migrace úder z nečekané strany

Ministr vnitra Vít Rakušan neříká české veřejnosti pravdu o migračním paktu. Tvrdí to už i koaliční …