Zeman příští týden letí na Rhodos. Bude debatovat se státníky i vědci

19.09.2014 12:35

Prezident Miloš Zeman se příští týden zúčastní mezinárodní konference Dialog civilizací na řeckém ostrově Rhodos. Zeman se akce zúčastňoval i v minulých letech, kdy ještě nebyl v úřadu prezidenta. Podle tiskového mluvčího Hradu Jiřího Ovčáčka na Rhodu vedle íránského exprezidenta Chátámího budou třeba ruští či američtí politologové.

Zeman příští týden letí na Rhodos. Bude debatovat se státníky i vědci
Foto: Radim Panenka
Popisek: Prezident Miloš Zeman v Paříži mluví s českými novináři

Účast prezidenta republiky na konferenci Hrad potvrdil. „Jde o tradiční účast, pan prezident se této akce pravidelně zúčastňoval v minulých letech. Na konferenci zavítají například bývalý íránský prezident Muhammad Chátamí, ruští a američtí politologové nebo odborníci na mezicivilizační dialog z oblasti politické, kulturní a sociální,“ potvrdil na dotaz ParlamentníchListů.cz tiskový mluvčí hlavy státu Jiří Ovčáček.

  • Další podrobnosti o konferenci ZDE

Konference bude podle jeho slov příležitostí k diskusi o aktuálních problémech ve světě a český prezident zde vystoupí se svým projevem. 12. ročník konference Dialog civilizací na řeckém starověkém ostrově Rhodos se uskuteční ve dnech 26. – 29. září.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radim Panenka

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

9:25 Akce zakázána. Ne zrušena, zakázána. Dvojka Konečné terčem cenzury. Pátrali jsme

Akce zakázána. Doslova. Plzeňsko je, zdá se, „průkopníkem“ praxe, kterou najdeme možná v padesátých …