Škola nepodala jediný důkaz. Já několik, tvrdí Řápková

10.05.2010 20:21

Primátorka Chomutova Ivana Řápková stále tvrdí, že kauza s jejím podezřelým studiem plzeňských práv je uměle vykonstruovaná. Škola podle ní očištěná není.

Škola nepodala jediný důkaz. Já několik, tvrdí Řápková

Ivana Řápková v rozhovoru pro iDNES řekla, že škola s ní žádné řízení nezahájila a vůbec s ní nekomunikuje. O jejím "nepoctivém studiu" se mluví jen v médiích.

"Když kauza loni před plánovanými volbami vypukla, někdy v září, dojela jsem sama za rektorem a jemu a ještě nějaké komisi jsem přivezla všechny dokumenty, které prokazují, že jsem studovala. Co komise takzvaně odhalila, není můj problém. Já předložila všechno, škola do dnešního dne nic, co by dokazovalo, že tomu bylo jinak," uvedla Řápková.

Chomutovská primátorka prý už komisi nevěří. Celá kauza je podle ní politická fraška. Lidé, co proti ní mluví v médiích, si prý jen vyřizují účty. Pokud by se jí rozhodli titul odebrat, je rozhodnutá bojovat.

Škola rozhodně vyčištěná není

"Už jednu žalobu na školu jsem podala za nactiutrhání, protože škola mne osočovala z něčeho, co není pravda. To byly ty výroky jednotlivých vyučujících. Takže bych podala jen další žalobu, víc nemůžu," uvedla.

K činnosti školy se moc vyjadřovat nechce, prý se jí to vždycky vrátilo ostrým protiúderem. "Škola vyráběla ze dne na den další a další "důkazy" proti mně," uvedla Řápková v rozhovoru.

Škola podle ní není očištěná, ztratila se spousta důkazů, dle anonymů, které jí chodí, tam panuje atmosféra strachu. "Jestli ta škola má řádně fungovat, mělo by se to vzít z gruntu. Rozhodně nelze teď říct, že ta škola je vyčištěná," řekla primátorka.

Více: Řápková chce milion a omluvu. Obvinila soudce z podjatosti

Foto:rapkova.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mab

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Od 16 k volbám, už letos, velí EU. A školí. V Německu se jí to tvrdě vrací

9:24 Od 16 k volbám, už letos, velí EU. A školí. V Německu se jí to tvrdě vrací

Povolební rozložení politických sil v Evropském parlamentu (EP) letos mohou rozhodnout hlasy od mlad…