Blok proti islámu požaduje vyslovení nedůvěry vládě. Projedná to s hnutím Úsvit-NK

23.09.2015 16:27

Vzhledem k dohodám Bloku proti islámu se stranou Úsvit - Národní koalice se zítra v Třinci sejdu s předsedou Úsvitu a budu s ním jednat o tom, aby jeho poslanci okamžitě zahájili kroky, vedoucí k hlasování o nedůvěře současné protektorátní vládě.

 Blok proti islámu požaduje vyslovení nedůvěry vládě. Projedná to s hnutím Úsvit-NK
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Martin Konvička a Jana Volfová na tiskové konferenci k Bloku proti islámu.

Vláda, jejíž ministr vnitra Chovanec v pondělí v Bruselu odmítl takzvané uprchlické kvóty, jen aby je její předseda Sobotka - s podporou všech koaličních partnerů - v úterý přijal, je nejhorší vládou v dějinách novodobé české (respektive československé) státnosti. Když se v Mnichově 1938 a v Moskvě 1968 čeští politici zachovali podobně, měli proti sobě po zuby ozbrojené armády cizích mocností, sešikované na hranicích, respektive přímo v ulicích Prahy. Současnému českému státu nic srovnatelného nehrozí, přesto se vláda chová jako lokajové.

Strany vládní koalice v posledních parlamentních volbách nezískaly mandát k zaplevelení země potenciálně nebezpečnými migranty neznámého původu, zhoršování bezpečnostní situace v zemi, kolaboraci s expanzívním islámem, ani dalšímu oklešťování suverenity České republiky.

Martin Konvička, předseda Bloku proti islámu

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha podá dvě žádosti o dotace z evropských fondů na vybudování dobíjecích stanic

10:04 MHMP: Praha podá dvě žádosti o dotace z evropských fondů na vybudování dobíjecích stanic

Hlavní město chce podpořit rozvoj elektromobility prostřednictvím dvou projektových záměrů. V případ…