„Miliónové Vánoce“ s DATARTEM

20.11.2014 18:41

Společnost DATART si pro své zákazníky připravila v předvánočním období soutěž „Milionové Vánoce“. Podmínkou je nákup v nominální hodnotě 3 000 Kč a vyšší v jakékoliv prodejně či e-shopu DATARTu v období 3.11. – 14.12.

„Miliónové Vánoce“ s DATARTEM
Foto: DATART
Popisek: DATART

„Organizace soutěží je součástí naší marketingové strategie. Pro udržení kontaktu se zákazníky, zvyšování loajality a zpestření komunikace se nám tato strategie osvědčuje. Drobné soutěže probíhají na našem facebooku téměř denně, soutěže o hodnotnější ceny jsou vázány na sezónnost,“ vysvětluje tisková mluvčí společnost DATART Jana Choroušová.

Soutěže „Milionové Vánoce“ se může zúčastnit každý, kdo si koupí v DATARTu produkt/y v min. hodnotě 3 000 Kč v libovolném období v rozmezí od 3.listopadu do 14.prosince a zároveň odpoví na soutěžní otázku: Jaká je v pořadí 24. nejvyšší nominální hodnota zaplacené účtenky v Kč, vydané v příslušném hracím období v kamenných prodejnách DATART?“ Odpověď je nutné zaslat formou sms na speciální soutěžní číslo.

Jednotlivá období jsou vymezena skupinami dny v týdnu – pondělí a úterý, středa a čtvrtek, pátek až neděle. Výherce hracího období bude určen vždy následující pracovní den po skončení daného hracího období. Každá soutěžní SMS s unikátním číslem účtenky bude zahrnuta vždy pouze do jednoho hracího období.

Výhrou v každém soutěžním období je částka 100 000,- Kč. Při celkovém počtu 13 hracích období se celkem zákazníkům DATARTu rozdělí 1 300 000,-Kč.

Více zde: http://www.datart.cz/milionovevanoce

Společnost DATART INTERNATIONAL, a.s. je na našem trhu již více než 20 let. Svým zákazníkům nabízí mimo neustále aktualizovaného sortimentu i stejné ceny v prodejnách jako na internetu, záruku nejnižší ceny, dopravu zdarma, základní instalaci výrobku zdarma a mnoho dalších služeb, které zpříjemní nejen nákup, ale samotné užívání zakoupeného zboží.

reklama

autor: Tisková zpráva

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Královéhradecký kraj: Rok 2023 byl pro technické služby ve znamení inovací a nových projektů

19:02 Královéhradecký kraj: Rok 2023 byl pro technické služby ve znamení inovací a nových projektů

Komunikace s širší veřejností, digitální mapy, interaktivní hřiště nebo aplikace pro hlášení drobnýc…