„Natankuj a dostaneš dvakrát více ibodů“ – OMV rozjíždí novou letní kampaň

09.08.2014 16:19

Získávat odměny se slevou až 50% a dvojnásobek ibodů k tomu? To je možné u OMV v srpnu a září. Stačí tankovat prémiová paliva Maxx Motion k získání dvojnásobku ibodů, nebo jakákoli paliva k získání voucheru s unikátním kódem. Zároveň končí nejúspěšnější kampaň OMV za poslední 4 roky – Kvalita do ruky.

„Natankuj a dostaneš dvakrát více ibodů“ – OMV rozjíždí novou letní kampaň
Foto: OMV
Popisek: OMV

Společnost OMV minulý týden ukončila letní kampaň s exkluzivními noži BergHOFF® s názvem „Kvalita do ruky“, která byla její nejúspěšnější kampaní za poslední čtyři roky. Díky atraktivnímu a motivačnímu mechanismu sbírání celé sady výrobků se podařilo české domácnosti vybavit  více než dvěma desítkami tisíc kompletních sad nožů, celkově bylo vydáno téměř čtvrt milionu kusů nožů! Kampaň byla podpořena tváří italského šéfkuchaře Emanuela Ridiho, atraktivní soutěží na FB o recepty a školu vaření, nebo také nabídkou italských vín ke grilu a vaření. Absolutně nejoblíbenějším nožem se mezi zákazníky OMV stal multifunkční nůž o délce 12,5 cm, kterého se prodalo dvakrát více než všech ostatních nožů. Překvapila hlavně položka grilovací sady, neboť zájem o ně třikrát navýšil původní předpoklady a ukázal, že Češi letní grilování milují.

„Z léta a prázdnin ale zbývá ještě celá půlka a my bychom chtěli našim zákazníkům zpříjemnit i srpnové výlety. Proto jsme společně s iBODem připravili další letní kampaň, v níž můžou získávat dvojnásobek ibodů, ale také odměny se slevou až 50 procent“, vysvětluje marketingová manažerka OMV v ČR Lucie Mašínová.

V období od 1. srpna do 31. září 2014 získávají zákazníci OMV za každý nákup prémiových paliv dvakrát více ibodů, tedy 2 ibody za 1 litr paliv Maxx Motion. Zároveň každý, kdo v tomto období natankuje min. 30 litrů jakéhokoli paliva, dostane voucher s unikátním kódem a bude mu umožněn přístup do speciální kategorie „OMV – Získej odměny se slevou až 50 %". V ní si pak může vybírat z široké palety odměn od partnerů programu iBOD, které budou k dispozici se slevou až 50 %. A to se vyplatí, zvlášť když je zákazníci mohou získat snadno a okamžitě, po jedné návštěvě ČS a splnění podmínky natankování 30 l libovolného paliva.

Speciální kategorie umístěná v Katalogu odměn iBOD je přístupná k nahlédnutí všem, ale nákup zvýhodněného zboží lze jen po uplatnění unikátního kódu získaného za tankování u OMV. Neváhejte a využijte této atraktivní nabídky, tankujte a nakupujte se slevou až 50%! Jednou z odměn jsou i poukázky OMV, kterými lze platit jak za samotné tankování pohonných hmot, tak i za další služby na ČS.

OMV Česká republika, s.r.o.

Společnost OMV vstoupila na český trh v roce 1991 jako OMV Česká republika, s.r.o. Centrálu má v Praze a v současné době provozuje 215 čerpacích stanic a drží 13% podíl na trhu v České republice.

Čerpací stanice OMV jsou multifunkčními centry služeb – jsou to čerpací stanice pro lidi i vozidla. Zákazníci OMV mají k dispozici paliva, maziva a služby mycích linek; kromě toho 118 stanic VIVA nabízí čerstvé sendviče, občerstvení a širokou škálu doplňkových služeb. OMV Česká republika, s.r.o. přímo zaměstnává více než 70 lidí a vytvořila více než 2 000 pracovních míst prostřednictvím své sítě čerpacích stanic.

OMV Aktiengesellschaft

S celkovými tržbami ve výši 42,65 miliardy EUR a zhruba 29 000 zaměstnanci v roce 2012 je OMV Aktiengesellschaft jednou z největších rakouských průmyslových společností obchodovaných na burze. V oblasti průzkumu a těžby (E&P) je OMV aktivní ve dvou stěžejních zemích, v Rumunsku a Rakousku, a drží si vyvážené mezinárodní portfolio. Společnost OMV disponovala ke konci roku 2012 prokázanými zásobami ropy a zemního plynu ve výši přibližně 1,12 miliardy barelů ropného ekvivalentu a v roce 2012 těžila okolo 303 000 barelů ropného ekvivalentu denně. V oblasti plynu a energetiky (G&P) prodala společnost OMV v roce 2012 přibližně 437 TWh zemního plynu. V Rakousku provozuje OMV síť plynovodů o délce 2 000 km, jejímž prostřednictvím bylo v roce 2012 dodáno cca 103 miliard metrů krychlových zemního plynu. OMV Central European Gas Hub patří mezi nejdůležitější předávací stanice v kontinentální Evropě. V oblasti rafinace a odbytu (R&M) má společnost OMV k dispozici roční kapacitu rafinérií 22 milionů tun a ke konci roku 2012 provozovala přibližně 4 400 čerpacích stanic ve 13 zemích včetně Turecka. Společnost OMV dále posílila svoji vedoucí pozici akvizicí 97% podílu ve společnosti Petrol Ofisi, která zastává v Turecku post leadera na retailovém i business trhu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…